Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Reggelire 100-150 zabpehely sok?

Reggelire 100-150 zabpehely sok?

Figyelt kérdés

"reggel igyekezz az első étkezésedbe nem túl nagy mennyiségű szénhidrátot tenni, mert ilyenkor még elég rossz az inzulinérzékenységünk."

ez alapján kérdezem.

2016. nov. 12. 19:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
igen erre:),de én például tartok a zsírosodástól.Tömegelek úgy ahogy írtam,de én nem rakok fűszert sem a rizsre és se a húsra.Szóval cukrot és a sőt a minimál minimálján tartom.De még így is tartok tőle.Nem tudom értesz-e :D
2016. nov. 12. 20:26
 12/15 anonim ***** válasza:

Ertem. De ezt fogadd el, hogy tomegeles nincs minimalis zsir nelkul. Naturalon pedig foleg. Natural vagy?

Jon a tel. Ha tenyleg mezomorf vagy, akkor azt a kis zsirt ami feljon, tavaszra siman ledietazod, de az izom megmarad, ha nem is 100%-ban.

Amugy irigylem a genetikad. :D

2016. nov. 12. 20:40
 13/15 A kérdező kommentje:
természetesen naturál vagyok,ez nem kérdés:D,irigyelni nem tudsz,mert még nem láttál.:P köszi a tippeket!
2016. nov. 12. 22:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Jó kérdés. Van, akinek egyszerűen kell ennyi reggel, ha nem akar zsírosan enni (van, akinek akkor is kell ennyi, ha zsírosan eszik) s remekül működik sok reggeli szénhidráttal, de még merő gyorssal is, akármennyire is igaz, hogy reggel gyenge az inzulinérzékenység és alapvetően nem ajánlott a sok ch, főleg a gyors. Az egyéni dolgok ezt, úgy érzem, felülírják. Van, aki reggeli sok ch nélkül nem működne normálisan, éhezne, elgyengülne, ilyenkor megbukik a tanács, hogy ne vigyen be sokat.

Nem tuti, hogy ezzel segítettem, bocs.

De legalább a zab lassú ch.

2016. nov. 13. 00:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Próba szerencse. Nekem 150 megy, nincs vele semmi gond.
2016. nov. 13. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!