Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Zabpehely helyett reggelire...

Zabpehely helyett reggelire búzakorpa? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

A zabpelyhet egyszerűen képtelen vagyok megenni, ne kérdezzétek, hogy miért, mert én se tudom, de egyszerűen rosszul vagyok tőle.

Ellenben a búzakorpát jól bírom, sokkal könnyebben és szívesebben is megeszem, szóval az lenne a kérdés, hogy ehetem-e reggelire a zabpehely helyett inkább ezt?

Vélemény? Ti mit mondotok?

2015. júl. 6. 09:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Bármit ehetsz reggelire, csak bele kell számolni a tápanyagtartalmát a napi étrendbe.

Nem versenyzői szinten akár a nutellás kenyér is beleférhet.

2015. júl. 6. 10:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Hogy eszed a zabpelyhet? Én vízzel felforralom, majd belereszelek valamilyen gyümölcsöt és teszek hozzá egy csekély mézet is. Így finomabb sokkal. Tejjel vagy joghurttal magam is öklendeztem tőle.
2015. júl. 6. 12:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Magában persze hogy ehetetlen a zab.Részben ezért is kell hozzá a kedved szerint való fehérjeporral keverni fogyasztásnál és persze azért hogy teljes értékű étkezést kapj.Ezen kívül a teljes kiőrlésű zabpehely gluténmentes a búzakorpa meg nem,ezért a zab élettanilag mérföldekkel jobb.De ha nem dagad be a beled a búzakorpától akkor eheted,csak hosszútávú egészség szempontjából nem egy jó kaja.
2015. júl. 6. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!