Zabpehely helyett kukoricapehely reggelire?
Mintha zab helyett kukoricát ennél.
A kettő nem ugyan az, a zab sokkal minőségibb étel, mint a kukorica, több benne a vitamin, ásványi anyag, rost, stb.
Ráadásul a kukoricát sokan nem tudják rendesen emészteni (nem csak arra gondolok, hogy a végtermékben ott vannak kukoricaszemek) és nekik mindenféle különösebb tünet nélkül hosszú távon szétcseszik a belüket, aztán amikor már tünet van, már késő, kialakultak gyulladások, rosszabb esetben rák.
Ne cseréld fel a zabpelyhet a kukoricapehellyel reggelire.
A zabpehelyben sokkal több vitamin és rostanyag van, ami sokkal egészségesebb táplálkozást biztosít a szervezet számára. Sőt, meg lehet vele előzni, a rákos megbetegedéseket. Azért gusztustalan neked a vízben áztatott zabpehely, mert túl sok vizet adsz hozzá. Egy csésze zabpehelyt egy csésze vízzel áztasd meg kb olyan tíz percig, hogy egy kicsit megdagadjon, vagyis megpuhuljon. Aztán mehet bele a túró, a fehérje por, ami az ízlésednek megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!