Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegelek. Sokan mondják hogy...

Tömegelek. Sokan mondják hogy egy reggelire a zabpehely milyen jó. Tejjel vagy vízzel fogyasztva? Reggelire és vacsorára napzáróként megfelel?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen zabpehely jó? vagy szimplán a chocapik gyerekfigurás ízesített is megteszi?

2015. jan. 24. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Az alap natur zabpehely 1 adag fehérjével ez kell reggel. Estére viszont nem jó.
2015. jan. 24. 23:18
 2/6 anonim válasza:

Állj állj. A Chocapic gabonapehely, tele cukorral, az sosem látott zabot. :)

A zabpehely teljesen natúr, fél kilós kiszerelésben kapható bármelyik üzletben kb. 200 Ft-ért. Az íze olyan, mint a fűrészporé, de ez van. Én is szeretem. Azért jó, mert megtagad a gyomrodban.

Fél egység vízzel, fél egység tejjel főzd össze kásának, és úgy edd. Tehetsz rá fahéjat, vagy kakaóport. (Nem az Nesquik, hanem a rendes keserű, abban nincsen cukor.) De eheted zsírszegény túróval is.

2015. jan. 24. 23:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Chocapic? Azt felejtsd el gyorsan.
2015. jan. 24. 23:39
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

És a chocapikos gabonapehely csak vicc volt:)

2015. jan. 25. 00:07
 5/6 anonim ***** válasza:
én úgy szoktam, hogy megfőzöm vízzel, kicsi édesítő bele (stevia), esetleg fahéj, kókuszreszelék (épp csak annyi, hogy finom legyen :) és úgy sztem baromi finom édesség kategória nálam. este az uccsó étkezésre ne egyél ch-t egyáltalán, és én már az azt megelőzőre sem szoktam zabot, mert jobban telít, de ez egyéni dolog
2015. jan. 25. 08:16
 6/6 anonim ***** válasza:

A sparos aproszemu a legfinomabb, utana a Lidl-os, a builderes eleg gyenge minoseg, es baromi draga.

Ott a lagy zabpehely felel meg a Sparosnak, Lidl-osnek, de ha a sima zabpelyhuk arat nezed akkor is baromi draga.

Lidl 179 vagy 199 Ft/0,5 kg, Spar 199/ 0,5 kg.

Sparban neha mar elore szolni kell ha negynel tobbet szeretnel. En alt. 15-30 x 0,5 kg-ot megveszek egyszerre.

Tejjel finomabb, de eu. szempontbol vizzel jobb.

En eritritet hasznalok edesiteshez. Akinek eg a gyomra a steviatol hasznaljon eritritet.

2015. jan. 25. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!