Van különbség a "zabpehely" és a "zabpehelyLISZT" között? Itt természetesen nem az állagára gondoltam, hanem arra, hogy a lisztes forma ugyanolyan jól felhasználható reggeliként fehérjével bekeverve, mint a sima zabpehely?
Figyelt kérdés
2014. dec. 31. 12:19
1/2 anonim válasza:
Mitol lesz rosszabb?
Kicsit emelkedik a gi és nem lesz olyan jó rostforrás de amugy teljesen jo.
2/2 anonim válasza:
Nagyjából az a különbség, mint a teljes kiőrlésű liszt és a finomliszt között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!