Ti ezt a tervet milyen gyakorlatokkal, hány ismétléssel, hány sorozattal végeznétek?
A nap: mell-hát-váll
B: kar, láb.
Hétfő: A, kedd :B, szerda pihi, csüt:A, péntek:B.
mellre fekvenyomást, hátra evezést és vállvonogatást, vállra oldalemelés és mellrőlnyomás
bicepszre curl,tricepszre homlokraengedés, lábra guggolás+felhúzás
ezeket a gyakorlatokat képzeltem el, de ismétlésszám és sorozatszám kérdéses, és ha ti valamit változtatnátok a tervben azt is várom:) tulajdonképpen bármilyen tanácsot, kicsivel több mint fél évig teljes testes edzést végeztem, kell a változtatás úgy érzem, de nem azért mert nem fejlődtem csak kegyetlenül meguntam és a heti 3napot is emelném 4re inkább
Összeszedted az összes alapgyakorlatot és két részre osztottad őket, hozzáteszem feleslegesen.
Az osztott edzésterveknek nem a több edzésnap a lényege, hanem a több gyakorlat, a több irányból való megdolgozása az izmoknak.
Kevés egy-egy gyakorlat egy-egy izomra. Úgy ahogy kettő is kevés lenne.
De ha mindenáron ragaszkodsz ehhez, végül is egy próbát megér. (bár én ezt mind bepakolnám egyetlen napra) Akkor piramisban végezd az összes gyakorlatot. Akár 7-9 soroatig. Kezdve a bemelegítő sorozattal, középen a már-már alig megy 3-ig, majd ismét fokozatosan csökkentve addig míg kb 12-15 megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!