4 éve edzek de úgy nézek ki mint aki kb fél éve edz heti 1x edzek minden izmot 3-4 gyakorlatokkal 8-10 ismétléssel kaját nem mérek h miből mennyit de 3 óránként eszek hús rizs stb eszek így se növök mitől lehet?
Számolni kellene a makrókat, nem elég hogy 3 óránként eszel. Legyen meg a 2g x ttkg fehérje és az 5-6g x ttkg ch, 1g x ttkg zsír.
Edzéstervet is válthatsz, pl mehetne pár hónapig heti 3 teljes testes edzés alapgyakorlatokkal.
Egy izomra kétszer kéne edzeni egy héten. Úgy tudom egy izomcsoportnak 3 napra van szüksége ahhoz, hogy úgymond "kipihenje" magát.(ha kokszolsz akkor hamarabb is lehet edzeni rá)
Szerintem ott van a gond, hogy heti csak 1x edzettél eddig, de szokj át a heti kettőre.
Egy bizonyos izomcsoportnál, 2x fog megtörténni a fehérjeszintézis, ez nem kérdés, hogy jobban-e fog nőni :)
De elég bőven, ha mindent durván leedzes 1 héten.
Nekem régebb le volt maradva Vállam.
Szerda-Szombat Váll volt.
2 hónap alatt úgy felhoztam a vállam, még én is csodálkoztam rajta, kevesebbre számítottam.
Ha 2x edzes 1 bizonyos izmot : akkor elég rá bőven rá 2 gyakorlat és megint 2 majd.
Ha egy héten 1x edzes akkor 4 gyakorlat egyből rámegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!