Azt szereretnem tudni, hogy van -e ertelme ugy edzeni a bicepszet hogy felvalltva tricepsz gyakorlatokkal? Szinte egyszerre a ket izmot. Pl:10 gyak bicre utanna 10 gyak tric. Re es ezt mondjuk 4 szer ismetelve. Koszi a valaszt
Kicsit kevered a dolgokat. Gyakorlatból elég 3 is izomcsoportonként. Amire te gondolsz az sorozat (más néven széria.) Egy gyakorlat áll pl 3-4 sorozatból.
És igen lehet úgy hogy egy gyakorlat (ami ugye 3-4 sorozat)bicepsz és utána egy gyakorlat tricepsz. Én szoktam így edzeni.
szerintem te a szuperszettre gondolsz ahol 1 bicepsz gyakorlat után 1 tricepsz gyakorlat következik.
persze szuperszett nem csak bic-tric váltott edzésénél van.
ha nem erre gondolsz akkor inkább előbb edzd az egyiket és ha azzal kész vagy a másikat mert ha sokat szünetelsz akkor nem fog normálisan bedurrani.
Úgyis szoktam. Ha 10 karhajlítás után megy 10 ismétlés tolódzkodás az szuperszett. Ez is jó. De ez más mint amit írtam. Én azt írtam, hogy egy gyakorlat (ami áll 3 sorozatból, sorozatonként 10 ismétlésből) bicepsz után egy másik tric. Érted? Tehát odamegyek a rúdhoz, bicepszepre húzok 10-et, pihi, majd megint 10-etm pihi, majd még egyszer 10-et. Ez volt egy gyakorlat 3 sorozattal, sorozatonként 10 ismétléssel. És ez után megy egy tricepsz gyakorlat 3 sorozattal. Így okés? Muszáj megtanulnod a fogalmakat
De lehet úgy is hogy felváltva megy 1 sorozat bic és utána egy sorozat tric. Ez a szuperszett.
szuper szettre gondoltál :) Én olyan durranások érek el, hogy a karom alig bírom hajlítani, olyan kemény :
Piramisba edzek.
1 Bicepsz Sorozat utánna egyből 1 tricepsz sorozat.
Addig míg mind 2-ből nem lesz 3-3 Széria (1 gyakorlat).
Kezdésnek : Francia rúd kötéllel és Letolás kötéllel
Már itt durván be tud durranni ha keményen csinálod.
És Folytathatod a szuper szettet :
Koncentrált Bicepsz és Koncentrált Tricepsz.
A végén mehet tolódzkodás és Scott padon Bicepszezés.
Ettől durván durranok, de kell váltogatni a gyakorlatokat minden 2-3 hétben, meg sorrendet is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!