Érdekelne ha 14éves vagyok és heti 3szor gyúrok hétfő: mell-bicepsz szerda: tricepsz-hát péntek:váll-csukja (mindenn gyakorlatot4 szer, minden edzés után has) mire lehet káros és mit kéne kihagynom az edzéstervből ha egyáltalán káros bármire is?
Hasazni nem szükséges minden edzés után. Lábról ne feledkezz meg.
Gerincet nenagyon terheld, és akkor nem lesz gond. Gerincferdülésed egyébként biztosan nem lesz a sporttól. Az első évet csináld óvatosan, ráérsz még bekeményíteni;)
nyugivan oyeacch, még csak 14 éves:D 16 éves koromig súlyzót se fogtam a kezembe:S:D
Remélhetőleg jövőhéttől folyamatosan fog lábazni;)
14 évesnek még súlyzót se adnék nemhogy lábazzon....
teljesen korrekt kis edzésterved van,csináld csak szépen,nem kell nagy súly de csináld rendszeresen.a hátedzést nem kell kihagynod,nem az veri gajra a gerinced hanem a hasazás koptatja szét a csigolyáid inkább.
Semmit nem kell kivenni, semmire nem káros, a lábat tedd be és heti 2-nél többször ne hasazz. Emellé egy tömegnövelő étrend, és jó lesz.
Lábazásnak amúgy rugdosást ajánlanék, én is azt csinálom, pedig mindjárt megfulladok ebben a rohadt magzatvízben.
-0,5/L
Nyuszkó, súlyt és magasságot nem írt, tehát a tömegelés nem biztos. Lehet, hogy túlsúlyos. Bár -0,5 éveddel még te tuti nem vagy az, úgyhogy elnézzük. (tudom, hogy amúgy se vagy túlsúlyos a ~64 kilóddal:))
Várjuk a kérdező válaszát lábazással kapcsolatban;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!