Hogy érhetem el ezeket az eredményeket így? Lehetséges? 22 l
Tudom hogy nincs helyi fogyás, de a hasamról szeretnèk lefogyni, a fenekemet formásítani, a combomat meg feszesíteni.
Nem nagyon értek hozzà hogy foghatnék hozzá.
Ha nem járok konditerembe mert jelenleg nem engedhetem meg magamnak, és betartok egy fajta diétát ameddig el nem érem a célt, viszont vagy minden nap pl egy gyümölcsös joghurtot vagy egy csokit... vagy pedig heti egyszer megeszek valami ilyesmit az úgy jó lehet?
Plàne a hasammal van a problèma. Milyen gyakorlatokat ajànlotok hogy lemenjen az a zsír réteg róla?
És a többire esetleg tudnàtok mondani valami hasznos gyakorlatot?
Köszönöm a segítséget
(Sajnos még tényleg nem tiszta ez az egész)
Hogy hogy nem negedhetsz meg magadnak 4-5 ezer forintot hogy elmenj kondiba ? ... nem értem.
Kcal számolj legyen deficitben kezdetben -250 ha nem megy a fogyás -500 stb. Egyél fehérjét 1-1,5g-ot testsúlykilónként ha kondizol 2g-ot. Egyél jó szénhidrátokat valamennyit egy kisomega 3-at meg amit akarsz... csokit,joghurtot. Felülés,lábemelés,tolcókodás,guggolás ilyesmiket csinálj hogy izmosodj. fogyához csak kajára kell figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!