Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan érhetem el kondi...

Hogyan érhetem el kondi termes edzéssel olyan alakot mint az úszással?

Figyelt kérdés

Amikor úsztam (edző mellett) heti 4x 1.5 órát, kihajtósan, nem figyeltem a kajálásra, persze nem tömtem magamba az édességet 1000el, de mindent ettem (kivéve cukros üditőket) és nagyon természetes, izmos alakom volt, nem volt zsíros hasam stb.

Lett egy egy év kihagyás sport nélkül, nem híztam el nagyon, de azért van rajtam bőven felesleg, kisebb mértékű sörhasam lett stb.

Újra tudok járni edzeni, de úszásra jelenleg nincs lehetőségem. Ezért kondi termes edzést végzek. Nő az izomzatom, jobban mint úszással, viszont a zsír ugyanúgy megmarad, KÖZBEN jobban figyelek a kajálásra mint az úszásnál.

Csak az úszás mellett lehet megcsinálni azt, hogy eszek amit akarok és közben nem hízok el? :(

Mit csináljak másképp a súlyzós edzésen? Illetve mit egyek egy nap? De bosszant akkor is, hogy nem ehetek azt amit szeretnék.

2016. aug. 22. 10:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Kiszamolt tomegnovelo etrend. Heti 3xbteljes test edzes+ egy vitamin ennyi
2016. aug. 22. 10:39
 2/9 anonim ***** válasza:
egyszerü, ne edz, hisz akkor sokkal nagyobb leszel.
2016. aug. 22. 11:26
 3/9 anonim ***** válasza:

magyar vizilabda válogatott:

[link]

kondis:

[link]

2016. aug. 22. 11:32
 4/9 Kenzo Tenma ***** válasza:
Ha zsírt akarsz leadni, akkor szálkásító étrend kell. És étrend kell, nem ilyen jobban figyelek a kajálásra téma, mert azzal nem biztos, hogy kalóriaminuszba teszed magad, ezesetben pedig nem fogsz zsírt leadni. Az edzésed pedig heti 3 teljes testes súlyzós legyen, meg mondjuk 3-4 aerob.
2016. aug. 22. 11:34
 5/9 A kérdező kommentje:

Hasonlo testalkatom volt mint a szolnoki csapatnal, annnyira nem, de hasonlo jelleg. Es nekem ez pont eleg. Jobban is szerettem az uszast mint ezt az idiota testepitest :D

Valaki egy etrendet ide tudna dobni, 185cm, 95kg vagyok jelenleg.? Heti 4x edzek. Es a cel hogy csokkentsem a testzsirszazalekot.

2016. aug. 22. 12:05
 6/9 anonim ***** válasza:
idióta testépités. jó kategóriába vagy (Y)
2016. aug. 22. 12:09
 7/9 Kenzo Tenma ***** válasza:

[link]

Ez alapján össze tudod állítani a sajátod. De vannak az oldalon kész étrendek is.

2016. aug. 22. 12:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Az nem testepites hogy lejarsz edzegetni
2016. aug. 22. 15:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Kenzonak jar a pont az erdembeli kommentek miatt!
2016. aug. 22. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!