Ti is így vagytok az edzéssel? (motiváció)
Figyelt kérdés
Eléggé nehezemre esik az edzést elkezdeni (lusta vagyok), régebben itthon edzettem, vagy a közeli parkban street workout, újabban befizettem kondiba, de abban látok nagy különbséget, hogy ha pl a parkban edzek közben nem igazán hagyom abba, a kondiban még pluszba is nyomok valamit sokszor az eltervezett gyakorlatokon kívül ott valahogy motiváltabbnak érzem magam kitudja miért, viszont az itthoni edzésemnél nagyon gyakran kevesebbet csináltam vagy teljesen kimaradt az edzést. Ez másnál is így van?2016. júl. 27. 19:29
1/2 anonim válasza:
Edzegettem én is itthon, de meg sem közelíti a termi edzést. Egy az, hogy mikor már ott vagy a teremben, akkor ugye nem fogsz eljönni fél órával hamarabb, hanem végig csinálod rendesen, otthon pedig bármikor abba hagyhatod. Szívesebben is megyek terembe edzeni, mert sétálok is legalább, meg ott van minden, ami kell, amivel jöhet a tömeg, nem úgy, mint itthon.
2/2 likebike válasza:
Otthon is lehet keményen edzeni.De ha fizettél pénzt a kondira,akkor már megcsinálod rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!