Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Dietaban miert fer bele a...

Dietaban miert fer bele a rizs es az edesburgonya? Vagy ugy eleve a koret?

Figyelt kérdés
Egyszeruen nem ertem. Builderen es mas a temaval foglalkozo oldalakon is utanaolvastam, es irjak a rizst. Nyilvan nem tonnaszam es nem feher rizs, de dietaban hogy fer el egy ilyen ch forras? Nekem a dietas kajam reggel zabpehely, napkozbeni etkezesekben csirkemell vagy hal zoldseggel, vacsora cottage vagy zsirszegeny turo. Nem kotoszkodok, vagy trollkodom, csak nem ertem. Vagy rosszul etkezem?
2016. okt. 25. 01:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Van olyan, aki nagyon nehezen hízik és túlsúlyos. Lehet, hogy bőven túl kell ennie magát évtizedekig minden nap, de van, aki megoldja. Bár ez bizonyára speckó eset s az ilyen embereknek is lehet, hogy kerülniük kell a rizs minden fajtáját, ha fogyni akarnak. Egy részüknek igen, más részüknek nem.

A fő, hogy sokféle ember van, s nem mindenki tud ugyanúgy fogyni, egészen más étrend lehet az ideális különböző embereknek.

2016. okt. 25. 15:55
 12/12 clint ***** válasza:

Én nem azt mondtam, hogy a makrók nem számitanak az elhizottaknak, hanem az nem mindegy, hogy 100 gramm ch mibőlvan....

Ha azt mondod te a makrók alapján diétázol és belősz magadnak napi 200 gramm ch-t, akkor az nem előnyős hogy cukorból vagy fehérlisztből viszed be, csak mert 200 gramm ugyis kevés

...

2016. okt. 25. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!