Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Dietaban miert fer bele a...

Dietaban miert fer bele a rizs es az edesburgonya? Vagy ugy eleve a koret?

Figyelt kérdés
Egyszeruen nem ertem. Builderen es mas a temaval foglalkozo oldalakon is utanaolvastam, es irjak a rizst. Nyilvan nem tonnaszam es nem feher rizs, de dietaban hogy fer el egy ilyen ch forras? Nekem a dietas kajam reggel zabpehely, napkozbeni etkezesekben csirkemell vagy hal zoldseggel, vacsora cottage vagy zsirszegeny turo. Nem kotoszkodok, vagy trollkodom, csak nem ertem. Vagy rosszul etkezem?
2016. okt. 25. 01:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
ha zab belefér rizs miért nem? minden belefér, csak passzoljon a makró, ch hintáztatással vagy időszakos ketogénezéssel kristálycukrot is ehetsz diéta közben, nem hogy rizst.
2016. okt. 25. 01:15
 2/12 anonim ***** válasza:
Diétánal ha kcal mínuszban vagy akkor fogysz. Ilyen egyszerű. De ha csokit eszel csak akkor sok izmot fogsz lebontani ezért kell normális minőségű kaja és a makrók jók legyenek.
2016. okt. 25. 01:22
 3/12 anonim ***** válasza:
22%
kalória plusszban is lehet fogyni :'D
2016. okt. 25. 02:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Diéta = étrend, országgyűlés

Nem pedig fogyókúra...

Egyszerű a diéta tervezett étrendet jelent amibe kb minden belefér amit bele tervezel...

És mivel a rizs egy nagyon jó összetett szénhidrát tartalmú kaja, így aztán bele is fér...

Te meg nem diétázol, hanem egy agyatlanul fél sejtésekre alapozott hiány étrendet követsz, amíg a szervezeted azt nem mondja: Elég ebből az őrületből kisgazdám... és akkor jön majd a zaba és a yoyo

2016. okt. 25. 05:50
 5/12 clint ***** válasza:

Herold ez emberfüggő, ráadásul az elhizott emberekre, épphogy nem érvényes a stimmelnek a makrók akkor fogysz elv..

Anyagcsere, hormon, testalkat, kor, stb külömbözik az embereknél így egy módszer sose lehet biztos mindenkinél..

A cukor glikémiás indexe jóval magasabb a barna rizsénál tehát JOBBAN raktározod, hamarább vagy éhes utána.

A normál rizs abszolut nem ajánlott, barna rizs vagy basmati rizs jobb, édesburgonya is egy szigorú diétában edzések közelében...

2016. okt. 25. 10:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az elottem szolohoz, a feher rizsnek egyebkent igen magas a GI-je, dieta alatt en melloznem. Barnarizs edes burgonya es zab oke. Olyat is lattam aki dieta alatt sima burgonyat is hasznalt, verseny felkeszules soran( Balogh Robin, youtubon ratudsz nezni)
2016. okt. 25. 10:35
 7/12 clint ***** válasza:
Balogh robin más tál tészta. Alapból egy nehezen hízó ember. Itt elhizott emberekről van szó. Van aki pizzát zabál minden este és egy szál bél...
2016. okt. 25. 10:39
 8/12 anonim ***** válasza:

Én 130kg al indultam aztán voltam 80kg majd megtetszett az erőemelés akkor újra nem foglalkoztam a tükörrel, lettem újra 130...

Most 85 vagyok...

Szerintem meg de, igenis igaz az elhízottakra is, hogy számítanak a makrók... és rendben kell lenniük ahhoz, hogy fogyj... csak nem a testsúllyal kell számolni, hanem a reálisan belőtt szálkás tömeggel. És alá lőni egy kicsit.

2016. okt. 25. 11:14
 9/12 anonim ***** válasza:
elhizottaknak szinte csak osszetett ch jo. en pl kura alatt nyomom a szolocukrot es erzem, hogy izomba dolgozik az inzulin, viszont kuran kivul eleg sokat raktarozik belole a szervezetem zsirba, ezert egyaltalan nem jo semmilyen gyors ch. versenydietanal pedig amikor ketogeneznek akkor ch toltesnel kifejezetten jo a rizs, sot a szolocukor is, de az megint mas hormonszintnel van mint naturalba. ugyhogy ez teljesen egyenfuggo, mindenkinek magan kell kitapasztalnia.
2016. okt. 25. 14:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Neked bizonyára kicsi a kalóriakereted szálkásításkor, úgy kevesebb ch fér.

De ha a zab fér, akkor elvileg a rizs is, max. előnytelenebb bizonyos fajtája bizonyos embereknek. A kalóriadeficittől fogy az ember (bármit csinál az inzulin, ha deficit van, nehéz raktározni, sőt), de ennek elérében van, akit nagyon gátol a gyors ch vagy egyáltalán a ch. Tapasztald ki, neked hogyan jó.

Én néha azt nem értem, hogyan fér bele az átlagembernek súlytartáshoz a félig zsír, félig cukor sütiből rendszeresen egy csomó... :D Mert nagy kalóriaigénynél még okés, melléfér a normál, tápláló ételeknek.

Van, aki prímán fogy sok fehér rizzsel, csak meglegyen a deficit.

2016. okt. 25. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!