Dietaban miert fer bele a rizs es az edesburgonya? Vagy ugy eleve a koret?
Diéta = étrend, országgyűlés
Nem pedig fogyókúra...
Egyszerű a diéta tervezett étrendet jelent amibe kb minden belefér amit bele tervezel...
És mivel a rizs egy nagyon jó összetett szénhidrát tartalmú kaja, így aztán bele is fér...
Te meg nem diétázol, hanem egy agyatlanul fél sejtésekre alapozott hiány étrendet követsz, amíg a szervezeted azt nem mondja: Elég ebből az őrületből kisgazdám... és akkor jön majd a zaba és a yoyo
Herold ez emberfüggő, ráadásul az elhizott emberekre, épphogy nem érvényes a stimmelnek a makrók akkor fogysz elv..
Anyagcsere, hormon, testalkat, kor, stb külömbözik az embereknél így egy módszer sose lehet biztos mindenkinél..
A cukor glikémiás indexe jóval magasabb a barna rizsénál tehát JOBBAN raktározod, hamarább vagy éhes utána.
A normál rizs abszolut nem ajánlott, barna rizs vagy basmati rizs jobb, édesburgonya is egy szigorú diétában edzések közelében...
Én 130kg al indultam aztán voltam 80kg majd megtetszett az erőemelés akkor újra nem foglalkoztam a tükörrel, lettem újra 130...
Most 85 vagyok...
Szerintem meg de, igenis igaz az elhízottakra is, hogy számítanak a makrók... és rendben kell lenniük ahhoz, hogy fogyj... csak nem a testsúllyal kell számolni, hanem a reálisan belőtt szálkás tömeggel. És alá lőni egy kicsit.
Neked bizonyára kicsi a kalóriakereted szálkásításkor, úgy kevesebb ch fér.
De ha a zab fér, akkor elvileg a rizs is, max. előnytelenebb bizonyos fajtája bizonyos embereknek. A kalóriadeficittől fogy az ember (bármit csinál az inzulin, ha deficit van, nehéz raktározni, sőt), de ennek elérében van, akit nagyon gátol a gyors ch vagy egyáltalán a ch. Tapasztald ki, neked hogyan jó.
Én néha azt nem értem, hogyan fér bele az átlagembernek súlytartáshoz a félig zsír, félig cukor sütiből rendszeresen egy csomó... :D Mert nagy kalóriaigénynél még okés, melléfér a normál, tápláló ételeknek.
Van, aki prímán fogy sok fehér rizzsel, csak meglegyen a deficit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!