Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Icf edzésterv tömegnöveléshez,...

Icf edzésterv tömegnöveléshez, vagy ez?

Figyelt kérdés
icf edzéterv tömegnöveléshez vagy ez?: 4x12 fekvenyomás, 4x10-12 bicepsz rúddal, 4x10-12 tricepsz (csigán letolás) 4x10 guggolás, 4x12 mellről nyomás, 4x12 vállból nyomás, 4x12 döntött törzsű evezés, 4x5 felhúzás? és ezt lehet szuper szettben?

2016. okt. 11. 16:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Icf mindenképp
2016. okt. 11. 19:21
 2/9 A kérdező kommentje:
az icf edzést lehet szuper szettben végezni? és van valami magyar információ forrásod icfről? én nem nagyon találok
2016. okt. 11. 20:43
 3/9 anonim ***** válasza:

Ott van a weboldalon videó a gyakorlatoktól,de leírom

A nap

5x5 guggolás

5x5 fekvenyomás

5x5 evezés

3x8 karhajlítás egykezessel vagy kétkezessel

3x8 tricepsznyújtás vagy letolás

3x20 hiperhajlítás

B nap

5x5 guggolás

1x5 felhúzás

5x5 mellről nyomás

5x5 evetés,a hétfőinél 10%-al kisebb súllyal

3x8 vállvonogatás

3x8 szűknyomás

3x8 karhajlítás

Attól függ mit akarsz szuperszetbe

2016. okt. 13. 19:18
 4/9 A kérdező kommentje:
öhm, mit lehet szuperszettben? a nem azonos izomcsoportokat? vagy hülyeséget mondok?
2016. okt. 13. 20:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Ja és, ezt nagyon nagy súlyokkal kell kezdeni? mert ahogy látom elég kicsi az ismétlés szám, 5x5 ink, vagy 3x8 gondolom akkor nagyobb súlyokkal, ugye? és mennyit kell emelnem? hetente hány kilót? vagy edzésenként?
2016. okt. 13. 20:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom,én az ilyen bicepsz-tricepsz gyakorlatokat csináltam szuperszettben.A guggolást,fekvenyomást is csinálhatod,ha bírod,de szerintem jobb ha egyszerre csak az egyiket csinálod azokból.

Épp ellenkezőleg.Kis súllyal kezdd,nagyon kicsivel.Nem tudom mekkora az erőszinted,ha mondasz egy adatot,meg tudom mondani,mekkora súllyal érdemes kezdened.Minden edzésen növelni kell.A lényeg,higy elkezded kis súllyal és növeled amíg bírod.Ha nem megy tovább,deload és újra kezded növelni.Én is megszívtam,hogy nagy súlyokkal,szériában csináltam az 5x5-öt,nagyon lassan fejlődtem,de nem így kell.Amikor rájöttem,hogy is kell akkor elég rendesen megugrottam a fejlődésbe

2016. okt. 13. 21:31
 7/9 A kérdező kommentje:
56kg vagyok 15/f decemberben 16, 172cm, már edzek egy ideje, előtte street workout, olyan 1 hónapja edzek már, és szálkás genetikám van, de viszonylag könnyen(gyorsan) izmosodok sőt.. de lehet hogy étrend miatt mert betartom valamennyire.
2016. okt. 13. 22:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Mekkora súlyokkal edzel?
2016. okt. 13. 23:28
 9/9 A kérdező kommentje:
pfúú az az a probléma hogy nem tudom, hogy a rudak hány kiló grammosak.. ált 10 kilót minimum felrakok egy rúdra, döntött törzsű evezésnél 15, de mostanába 12,5öt rakok a többire.. a rúdak azok nem tudom hány kilósak.
2016. okt. 14. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!