Konditermi baki fordult már elő veletek? Ha igen, mi volt az.
Esetleg láttatok már?
Meséljetek.
Full béna kezdőként 16-17 évesen felraktam 62,5 kilót, úgy, hogy én voltam 65 kiló. Belenyomtam kettőt, azt hittem beszarok, de kiment. Aztán filozofáltam, hogy próbáljak-e még egyet, majd rajtam maradt. Ehhez hozzá kell tenni, hogy egy kis teremben történt és üres volt az egész. Szóval úgy gondoltam, hogy megtartom a maradék büszkeségem és nem kiabálok a recepciós nőnek. Szóval legörgettem magamról, de kurvára kellemetlen volt, adtam magamnak egy masszázst.
A másik az egyetemi kondiban történt. Lementem a haverommal edzeni, erre bejött egy ilyen 40-es pali, aki kinézett vagy 10 évvel biztos öregebbnek. Már a recepciónál rákezdett a pultos bácsinak, hogy ő itt három karon is diplomát szerzett, meg a hallgatók ilyen szarok meg ilyen hülyék, stb. Bejött az öltözőbe, köszöntünk neki, ő is köszönt, ami azért vicces volt az előző monológja után.Amúgy valami oktató lehetett. Felvett egy ilyen harcművészes pólót, aztán bejött utánunk. A fazon bot vékony volt, látszott rajta, hogy túl nagy súllyal edz, majd összecsinálta magát végig, azt hittük, hogy ketté fog törni az ürge vagy legalábbis valami komoly sérülése lesz. Közben ilyen japán harci kiáltásokat nyomott félhangosan, meg hangosan lélegzett vagyis inkább hörgött.
Következő történet szintén az egyetemi kondiból van. Haverral befejeztük az edzést, bementünk átöltözni, aztán bejön egy ilyen sittes kinézetű, megtetovált kisebbségi csávó. Odajön hozzám, kérdezi sokan vannak? Mondom nem, menjél nyugodtan. Kimegy, haverom kérdezi, hogy ide már sitteseket is beengednek?
Párszor láttam még a tagot, a felső teste olyan volt, amúgy mint egy T betű, de a lába szó szerint spagetti.
A vicces, hogy egyszer megkért, hogy segítsek neki vállból nyomásnál. Amúgy rendes gyerek volt és nyilván hallgató volt ő is, csak fizimiskája olyan volt, hogy szerintem simán leverte volna bármelyik tanárt.
Aztán volt még olyan hogy egy szintén kis teremben edzettem, volt ott pár srác meg egy öreg apóka. Az öreg félmeztelenül állt, izzadt mint a kefekötő, néha nyomott kettőt a padon, persze törülközőt nem rakott le maga alá és srácoknak magyarázott folyton, azokat meg nem igazán érdekelte, de ment utánuk és nyomta a dumáját, hogy "pl.: Arnold a tojást tartotta még elsőszámú fehérjeforrásnak" meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!