Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Konditermi baki fordult már...

Konditermi baki fordult már elő veletek? Ha igen, mi volt az.

Figyelt kérdés

Esetleg láttatok már?

Meséljetek.

2016. okt. 10. 23:36
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
89%
Egyszer spanomnak le akartam fényképezni egy csaj seggét, de elfelejtettem kikapcsolni a vakut
2016. okt. 13. 09:58
 12/44 anonim válasza:
100%
16-17 éves lehettem, 60 kilóval nyomtam fekve és amikor tettem vissza, jobb oldalt félrecsúszott és az arcomra esett. Maradt egy kis lila folt utána, nem volt vészes, de azért kellemetlen volt az érzés...
2016. okt. 13. 11:24
 13/44 mannnocska ***** válasza:
100%

Csinos csaj edz a közelemben, hát nézegetem edzés közben. Azt veszem észre hogy ő is rám rám pillant, na meg is örültem neki. Ez viszont addig tartott, amíg lábtolón el nem fingottam magam, de úgy jó reccsenősen, épp hogy nem fostam be.

Asszem nem kell mondanom hogy égtem mint a reistag.

Másik lábtolós sztori:

Amikor lábtolóztam, és odajött egy tag(új volt abban a teremben), hogy beszállna, mondom ok.

Aztán elkezdett arcozni, hogy ő ennyivel meg annyival lábtolózik (asszem 100 körül volt a gépen). Na meg is mutatta mekkora gizda, rárakott 200+ kilót (már nem emlékszem).

Persze hogy rászakadt a majomra, és én cibáltam le róla egy másik taggal.

Nyilván ez annyira így nem vicces, csak akkor röhögtem utólag jót az arcozáson. Nem mintha nem hinném el hogy másik terembe ő másik gépen tud annyival lábtolózni, mivel nagy a különbség a gépek között. Csak szarul jött ki neki :D

2016. okt. 13. 15:41
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

Kezdőként rajtam maradt 80 kiló fekvenyomásnál...persze én okos voltam és szorító volt a két végén, úgyhogy megmasszíroztam 80 kilóval az egész felsőtestemet és a hasamat is, mire leért a combomra. :D

Vállból nyomásnál a pad háttámla a sorozat közepén kidőlt mögöttem vízszintbe. Szerencsére gyorsan kapcsoltam és lenyomtam a gyakorlatot támasztás nélkül.

Egyszer odajött egy csávó, mert max. súllyal csináltam a letolást csigán...ezt ő is tudja...és konkrétan...nem is tudom...ráfetrengett szegény fogantyúra és még térddel is belerántott vagy hármat, majd letette és ennyit modnott: Nem olyan nagy szám. :D :D

Egyszer odajött egy vékony srác guggolni hozzánk. Éppen 100 kiló volt a rúdon, de a srác még annál is vékonyabb volt. Tényleg totálisan. Kérdeztük, hogy levegyük-e, akar-e bemelegíteni? Nem, jó lesz ez így neki.

Kiemelte a rudat. Kiállt vele. Összeszakadt. Szó szerint lezuhant, majd a biztonsági korláton csattanó rúd (amitől zengett a terem) felpattanását kihasználva kb vízszintes derékkal felállt. Ezt megcsinálta még ötször. Aztán letette, megköszönte és kiment az öltözőbe. Azóta is ilyen WTF moment :D

H**ep*csa beült a lábtolóba súly nélkül és elkezdte nyomni 10 centi mélységben. Közben telefonált a barátnőivel. Körülbelül 40 percig csinálta.

2016. okt. 13. 20:49
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Egy tapasztaltabb edzotarsammal nyomtam kezdoidoszakomba es o epp telefonozott vmiert a ferde padon fekvenyomasos gyakorlatnal, es en mondom elkezdem kb ez jo suly lesz. O mar nyomott elottem es nem rakta ra a biztositot. Hat az a gyakorlat szamomra nehezebb, mint kiderult, raadasul mar 2.-3. gyakorlat volt kb. ugyhogy nem jol mertem fel es picit tobb sulyt raktam fel, raadasul szokatlan is volt a pozicio nem igazan tudtam koordinalni, igy ahogy ferden nyomtam szepen lezuhantak a sulyok. Hat igen azota megtanultam h nem szabad kapkodni es mindig jol fel kell merni a helyzetet. Meg ennel is kisebb koromban, amikor nem edzettem lementem egy fekvenyomopadhoz nyaralasnal, es elszamoltam a sulyt... Ugy szedtem le magamrol :D
2016. okt. 21. 01:53
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
Én csak párszor átestem, megbotlottam súlyokon, rudakon, padokon, gépeken...
2016. nov. 3. 19:19
 17/44 anonim ***** válasza:
100%
Én ahova járok konditerembe éjfélig van nyitva és éjfél előtt 5 perccel mentem le fürdeni meg átöltözni és úgy jöttem fel éjfél után 5 perccel, hogy mindenhol sötét van, aztán felmentem a kondiba és beszólalt a riasztó.. Szerencsére még meghallották a pultosok és visszajöttek értem.. Azóta tök furi érzéssel megyek be a kondiba..:D
2016. nov. 3. 21:34
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Egyik haverom edzőként dolgozott a teremben.Már záróra volt,körül nézett sehol senki,úgyhogy elment zuhanyozni,de a női öltözőbe,mert a nap végére már kandesz szokott lenni a férfibe.Jött ki törülköző a derekán fütyörészve a nőiből és ment volna át a férfibe a szekrényéhez erre ott állt a pultnál egy nagy állat tetovált fickó és kérdezi,hogy-Te meg mi az anyádat csinálsz a nőben pucéron,ott a csajom baz/meg.-és elindult felé.Ekkor hallatszott a wc lehúzás és kijött a lány a nőiből.Haverom mentegetőzött ő nem tudta,ez egy félreértés,nem történt semmi,mert hiába nagy állat egy nyúlszívű.Aztán a végén megértette a nagydarab,hogy a haverom zuhanyzott,amíg a csaj bement wc-re,de nem is látták egymást:)
2016. nov. 3. 21:48
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyira nem vicces sztori. :) en meg kezdo koromban egy 20 kilos tarcsat akartam visszarakni a helyere. Mivel izzadt a tenyerem, pont a visszahelyezes elott kicsuszott a kezembol es ugy 40-50 cm magasrol raesett kislabujjamra. Kb ugy fajt hogy bekonnyeztem :D szerintem meg is zuzodott mert durvan bekekult meg bedagadt es fajt vagy 2 honapig, de azota semmi baja. :D
2016. nov. 3. 22:30
 20/44 anonim ***** válasza:
100%

azóta semmi baja :DD

Nagyon ffaszák a sztorik !!

2016. nov. 4. 03:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!