Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Konditermi baki fordult már...

Konditermi baki fordult már elő veletek? Ha igen, mi volt az.

Figyelt kérdés

Esetleg láttatok már?

Meséljetek.

2016. okt. 10. 23:36
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%

Friss élmény, új srác a teremben (kis falusi terem kb mindenki ismer mindenkit)

15 éves kis takonykóc, issza edzés előtt, közben, meg utána is a zöld jumbót... hiába mondjuk neki, szerinte mi csak öregek vagyunk és nem értjük már a mai technológiát, mert ma már elég inni ilyet és izmosodnánk...

Mindemellé 100 al nyom fekve, nyujtott kézből kb 5cm-t enged ennyi a mozgás tartomány...

Szerinte a fekvenyomás a "kezet" edzi... hogy dzené a mellet azt a tárogatás edzi...

Guggolás alsó pozíciójában még behajol előre is... komolyan attól rettegek, nehogy akkor törje el valamivel a gerincét mikor ott vagyok...

Felhúzást meg nem csinál, mert sokkal jobb gyakorlatok is vannak vállra...

2016. nov. 4. 06:53
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
neeee, ugye ez csak vicc? :DDD
2016. nov. 4. 10:56
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
Lol nekem pont most volt ... Gondosan kimérem a bcaa-t, teteje rátekerve, de persze h a "dugót" nem nyomtam rá.. Elkezdeném rázni és persze hogy a fele kiment 1 srác pedig nem úszta meg fél lába údzott a bcaa ban :D kicsit gáz volt.
2016. nov. 4. 11:01
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
haha :D nekem is volt hasonlo, csak az épp otthon történt. Rosszul csavartam a shejkerre a tetejét, es a tartalma a falon végezte, meg a gépem billentyűzetén. :D
2016. nov. 4. 12:23
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

Kezdőként rajtam maradt az üres rúd. Piszok gyenge voltam, edzés végén volt, szóval fáradt is voltam. Elég cink volt, szerencsére senki nem látta.

A másik amikor a lábtolón eldurrantottam egy bombát, kiszaladt a fing.

2016. dec. 28. 20:16
 26/44 soland válasza:
18%
igen ha véletlenül megcsusztam de ha valaki beszolt akkor velevágtam abaltát a homlokába
2016. dec. 28. 22:13
 27/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem baki, csak vicces volt, kis, vidéki edzőterem, bejött két kis páva srác, a vasággyal együtt 40 kg típus, haj gondosan belőve, menő edző cuccok... egyikük beállt minden géphez, csinált pár ismétlést, míg a másik mindenféle szögből körbefényképezte, utána ment a következő géphez... Ezt úgy 10 perc alatt lezavarták, majd elköszöntek, és kimentek.

Az egész terem vigyorgott, a tulaj meg elmondta, hogy ezt minden héten megcsinálják, dehát őt nem érdekli, a bérletet kifizetik.

2017. ápr. 28. 10:50
 28/44 anonim ***** válasza:
86%
#27 biztos bejön a 14éves kislányoknak az ilyen kép:) azoknak meg már a csont és bőr tipus is izmosnak számit :')
2017. ápr. 28. 14:01
 29/44 Krisz85 ***** válasza:
82%
edzőtermi baki?! hmm.. befingtam, az elég baki?! :-))
2017. jún. 1. 18:10
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
Egy hónapja egyedül edzek mivel az edzõtársam nem ér rá. Fekvenyomtam, megpróbáltam feltenni 5kg-val többet mint általában, úgy éreztem menni fog. Eljutottam a hetedik ismétlésig, ekkor úgy gondoltam menni fog mégegy. Nem ment. Nem volt senki a közelben, csak 3 tag a terem másik felében. Rajtam volt a rúd egy olyan 3 másodpercig majd megpróbáltam megint kinyommi. Nem sikerült, úgyhogy felboritottam oldalra, nem volt lebiztositva. Lecsúszott az összes súly az egyik oldalrol, szerencsére idõben kapcsoltam, hogy a másik fele meg zuhanni fog, úgyhogy megfogtam és finoman leengedtem :D
2017. jún. 1. 22:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!