Konditermi baki fordult már elő veletek? Ha igen, mi volt az.
Esetleg láttatok már?
Meséljetek.
Friss élmény, új srác a teremben (kis falusi terem kb mindenki ismer mindenkit)
15 éves kis takonykóc, issza edzés előtt, közben, meg utána is a zöld jumbót... hiába mondjuk neki, szerinte mi csak öregek vagyunk és nem értjük már a mai technológiát, mert ma már elég inni ilyet és izmosodnánk...
Mindemellé 100 al nyom fekve, nyujtott kézből kb 5cm-t enged ennyi a mozgás tartomány...
Szerinte a fekvenyomás a "kezet" edzi... hogy dzené a mellet azt a tárogatás edzi...
Guggolás alsó pozíciójában még behajol előre is... komolyan attól rettegek, nehogy akkor törje el valamivel a gerincét mikor ott vagyok...
Felhúzást meg nem csinál, mert sokkal jobb gyakorlatok is vannak vállra...
Kezdőként rajtam maradt az üres rúd. Piszok gyenge voltam, edzés végén volt, szóval fáradt is voltam. Elég cink volt, szerencsére senki nem látta.
A másik amikor a lábtolón eldurrantottam egy bombát, kiszaladt a fing.
Nem baki, csak vicces volt, kis, vidéki edzőterem, bejött két kis páva srác, a vasággyal együtt 40 kg típus, haj gondosan belőve, menő edző cuccok... egyikük beállt minden géphez, csinált pár ismétlést, míg a másik mindenféle szögből körbefényképezte, utána ment a következő géphez... Ezt úgy 10 perc alatt lezavarták, majd elköszöntek, és kimentek.
Az egész terem vigyorgott, a tulaj meg elmondta, hogy ezt minden héten megcsinálják, dehát őt nem érdekli, a bérletet kifizetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!