Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Konditermi baki fordult már...

Konditermi baki fordult már elő veletek? Ha igen, mi volt az.

Figyelt kérdés

Esetleg láttatok már?

Meséljetek.

2016. okt. 10. 23:36
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk egyik gyerek nekikészült a fekvenyomásnak, valami brutálisat fingott, felállt és hazament. Persze mindenki őt nézte végig :D
2017. júl. 24. 17:01
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
31 Na jó ezen sírtam volna a röhögéstől ha ott lettem volna
2017. aug. 8. 14:12
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
Egy kiadós guggolás után csak néztem előre ki a fejemből, ahogy egy csinos lány a másik állványnál guggolt, de annyira belemeredtem a gyakorlatába, még miután végzett is csak bámultam előre, hogy odajött hogy minden rendben-e :)
2017. aug. 15. 21:20
 34/44 A kérdező kommentje:
33-as - remélem a telefonszámát elkérted. :)
2017. aug. 15. 23:01
 35/44 anonim ***** válasza:
85%
Egyszer maxot guggoltam, és megkertem valakit hogy segítsen benne. És nem tudom, hogy miért, de ő úgy gondolta, hogy majd elém beáll és úgy segít. Szegényt telibehánytam. :(
2017. aug. 16. 11:26
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

Mikor indultam volna az öltözőbe...

A terem végén futott egy srác, majd leesett neki a törölközője... Úgy esett el, hogy majdnem rám gurult :D

2017. okt. 1. 22:39
 37/44 $$$$$ ***** válasza:
100%
Maxolasnal ramesett a suly mert mondtam havernak hogy csak akkor nyuljon bele ha szólok De nem szoltam hiaba nem birtam. Holtpont felett egy kicsivel megallt es kifordult a kezemböl. 135 kg esett ram😂. Haver elegge megijedt. De amugy nem fájt mert szerencsere a mellemre esett en meg nagyon minimalis hiddal nyomok, szinte nem is hidalok. Tehat ott maradt a melkhasamon. Nevettunk egy jot. Csak azt sajnalom hogy nem lett levideozva.
2020. nov. 15. 12:20
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
egyszer még kb 16 voltam és egy sexy csajra keményen felált a répa
2020. nov. 26. 12:02
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem kimondottan edzős sztori, de nálam nagyot ütött.

4 év kihagyás után elősször mentem terembe New York - The Bronx-ban, ott laktam albérletben már 2 éve a teremtől nemmessze, megvettem a bérletet, bemegyek, már hozzászokott a szemem hogy a környéken mindenki feka, le se szartam már, bemelegítettem, odamentem a felvenyomóhoz kíváncsi voltam ki tudom e még nyomni a saját súlyomat, telefonon átváltottam a mértékegységet felpakoltam 110kg-ot, befeküdtem alá, leengedem, érinti a mellkasom elkezdem kinyomni, érzem, majd befosok olyan nehéz, ordítottam egy hangos “KURVT@ @NYÁDAT” kinyomtam, felakasztom a rudat, felülök, törölközőbe temetem az arcom, mikor felnézek egy óriási feka ott áll előttem, morcos arccal nez rám, nézek rá, mondom: na?

Erre a 2méteres izomkolosszus feka megszólal: Nahát te is magyar vagy?

Én meg ott ültem leesett állal, köpni nyelni nem tudtam, a szürrealitás tetőfoka…

Kiderült Budapesten született, és ott is nőtt fel 25éves koráig és ugyan úgy illegálisan kintlévő “magyar” mint én :D

Azóta is jó haverok vagyunk.

2022. júl. 20. 13:00
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

Ha már újra feljött leírom az élményeket :D

Vékony srác, kb. egyforma vastag lábakkal és karokkal, belőtt sérőval, pink cuccokban. Lejön a terembe, lő 2-3 fotót mert azt muszáj. Megfogja a 16kg-s kettlebellt, de ekkor már látszott, hogy itt baj lesz mert egy kézzel szinte el sem bírta. Első lendítés előre, kettlebell repül, tükör törik, káromkodás. Igen, rögtön eldobta de úgy, hogy majdnem ő is ment utána fejjel a falba. Hál isten csak a tükör bánta, nem a feje.

A második, 40 év körüli úriember lejön, és a mai napig érthetetlenül minden gépen, van kb. 40, csinál egy ismétlést a legkisebb súllyal. Majd mint ki jól végezte dolgát távozik. Ekkor láttuk először és utoljára.

Harmadjára, srác kért egy edzés előttit. Nem tudom ő milyen más szer hatása alatt volt, de minden gyakorlat előtt olyan szinten pofozta magát, már vörös volt a feje mint egy érett almának. Lehet neki ez a dopping, de ilyet sem láttunk még előtte. Másodjára nem kapott pörgetőt csak shaket meg bcaa-t. :D

2022. júl. 20. 16:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!