Pool23 kérdése:
Ha mondjuk otthon szeretnék edzeni és nem konditerembe mert az utazás oda-vissza 2 óra hosszát vesz igénybe. Vannak súlyaim stb de nem konditermi felszerelés lehet olyan jól fejlődnöm, alakulnom? Heti hányszor javasolnátok edzést?
Figyelt kérdés
2016. aug. 30. 21:24
1/10 anonim válasza:
persze lehet jo formad heti 3 nap teljes test edzes menjen 1 honapig utana mehet osztott
2/10 anonim válasza:
Hehh nekem is oda vissza 2 ora +meg a kesesek amik mostanaban szokasosak 10-30percig es el jarok xD
Amugy ha van eleg sulyod rudad meg egykezesed akkor tudsz rendesenfejlodni
3/10 Cortez70 válasza:
Egy szintig lehet. Kérdés, hogy mennyi súlyod van és van-e padod, guggoló állványod.
4/10 Kenzo Tenma válasza:
Az attól függ, hogy milyen felszerelésed van otthon. Gyanítom, hogy nem elég, szóval hamar meg fogsz rekedni a fejlődésben.
5/10 A kérdező kommentje:
140 kg súlyom van,dönthető fekpad.Külön gép amin tudok hátazni.tricepszezni.
Eltudnék járni én is csak 3 gyermek mellett itthon is jól jön a segítségem és mellette 12 órában melózom.De ezek nem kifogások csak most így tudnám csinálni.
2016. aug. 30. 21:32
7/10 anonim válasza:
A 140kg azért egy jó darabig elég lesz.
10/10 anonim válasza:
Újonnan decathlonba 20kilós tárcsa 10 rugó, szóval ha még venne 60 kilót az 30 ezer lenne, használtan szerintem fele ennyi, 200 kiló meg összesen bőven elég, ennyivel nem sokan húznak fel natúrba, főleg nem szériába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!