Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Konditermi baki fordult már...

Konditermi baki fordult már elő veletek? Ha igen, mi volt az.

Figyelt kérdés

Esetleg láttatok már?

Meséljetek.

2016. okt. 10. 23:36
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
100%

Haver egyszer nem biztosította ki az egyik padnak az ülőke részét, mikor ráült a súllyal együtt, az lepattant és seggre ült. Vicces volt élőbe, ő is röhögött. :D

Egyszer még régen mikor másokkal edzettem, haverokkal, közbe beszélgettek, miközben én fekvenyomtam, mondtak valami vicces baromságot és a mellemre ejtettem az egészet, fájt a csontom pár hétig, de nem lett baj.

Bakikat szinte mindig látok, ha a helytelen kivitelezés, vagy egy gép helytelen használatát is számba vesszük. :)

2016. okt. 10. 23:42
 2/44 anonim ***** válasza:
100%
van ilyen cucc, nem tudom mi a neve. Szoval ugy nez ki, mint egy gordeszka, csak a közepén van egy nagyobb kerék, ami egy sínen fut. Ezen lehet egyensulyozni. Nem tudom érthettobben leirni, bocs. :D A multkor erre ráálltam, akkorát repültem, hogy mindenki engem nézett, hogy mi a szar van... :D
2016. okt. 10. 23:45
 3/44 gnoomage ***** válasza:
100%
Haverom 2-3 órával kebab után emelt súlyt, 15 percig csak folyamatos trombita hang volt hallható :D
2016. okt. 11. 00:01
 4/44 anonim ***** válasza:
96%
Egyszer régen vidéken nyaraltam egy kis faluban és persze felkutattam egy konditermet.Elég leharcoltat és szegényeset találtam,de a lényeg megvolt benne.És volt egy edző is,aki a városból járt be 4-8ig,eddig volt nyitva a terem.Ez fickó akkora volt mint a ház,előtte még soha nem láttam ekkora izmos embert élőben,versenyző volt,ezért ő nem is edzett ott sosem,de segített mindenben.Egyszer mégis elkezdett egykezesekkel fekvenyomni fokban.A pad olyan volt,hogy két instabil rúd tartottam meg a háttámlát.A fickó meg felkapott két 40 kilóst és elkezdett nyomni.Az egyik rúd kipattant nem bírta a terhet a másik maradt a helyén,úgyhogy fordult el oldalra.Felüvöltött pánikhangon,de még idejében megtartotta a súlyt aztán ledobta.Azzal a lendülettel felpattant továbbra is üvöltve,felkapta a padot mint a tollpihét belevágta a tükörbe,aztán addig rúgta amíg teljesen szét nem hajlott meg be nem szakadt a háttámla.Majd ránk nézett és ezt mondta-Majdnem meghaltam b@ssza meg.Vigyázzatok a másikkal,nehogy kicsússzon az is.-Mi meg női hangon megszeppenve-Oké,vigyázunk.-
2016. okt. 11. 01:26
 5/44 anonim ***** válasza:
100%
Sufni konditeremben edzettunk a haverokkal es a fekvenyomopad egy keskeny kis pad volt. A fekvenyomo allvanyok kozvetlenul az ablak mellet voltak es az ablak befele nyilt. Egyik srac nekiall nyomni a szel befujja az ablakot. Mondja, o majd becsukja a fekvenyomo ruddal amin 100 kilo volt. Megprobalta pad alola felfordult, o ala zuhant 100 kilo meg ra. 5 percig volt ott mert fetrengtunk a rohogestol.
2016. okt. 11. 07:49
 6/44 anonim ***** válasza:
100%

Lábtolón finganom kellett, hát kiengedtem...

Kiderült, hogy nem finganom kell...

Elég ciki élmény volt, azonnal termet váltottam, soha nem mertem visszamenni :D

+ egyszer volt egy lábközép csont törésem, egy 17 éves kis menőgyerek elszámolta magát, olimpiai fekvenyomón felpakolt az egyik oldalra 40kg- ot a másikra meg 30-at, mert kíváncsi volt, ki tud e nyomni 80kg-ot... abban a pillanatban, hogy leemelte a súlyt, nekem eltörött a lábam :D...

Később az is kiderült, hogy ő azt hitze, ha mindkét oldalra rak 40kg-ot, akkor 80-at nyom...

2016. okt. 11. 10:42
 7/44 anonim ***** válasza:
88%
Konyorgom irjatok meg, vagy kerdezo emeld majd ki a kerdest!! :D
2016. okt. 11. 12:54
 8/44 anonim ***** válasza:
100%

Leírom az egyetlent :D

Rosszabb időszakomban nem nagyon ment a huzóckodás de kellett volna... találtam egy rásegítős gépet de csak szélesen lehetet fogni szűken nem. Kitaláltam a megoldást betettem a tetejére egy lapát nyelet és azt fogtam úgy huzockodtam.Első két széria hibátlan volt... a harmadiknál megcsúszott a nyél,megijedtem és azzal a mozdulattal elengedtem. Rúd elrepült majdnem kitörte a tükröt én meg lezuhantam a géppel együtt.

Haverom egyszer guggolt 120 kilóval és megkért egy srácot hogy kísérje le. Le is kísérte de amikor lent ragadt nem tudta mit kell csinálni(a segítő). 120kilót sikerült valahogy a feje felett (előre fele) ledobnia.

2016. okt. 11. 13:52
 9/44 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon jók. Jöhetnek még.
2016. okt. 11. 18:34
 10/44 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy kezdő csávo, goggolt nem valami nagy sullyal, de a technikaja nem volt valami csúcs. De ami a lényeg, amikor befejezte ő nem ugy akarta lerakni a sulyzot, mint egy normális halandó ember, hanem ki akarta nyomni fej fölé, és aztán lerakni. Hát ez nem jött ossze neki... a sulyzo rázuhant, a csávo valami baromira lehetetlen pozban volt, és rajta meg a sulyzo. Szerencsére meguszta apro seruléssel.
2016. okt. 11. 22:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!