Konditermi baki fordult már elő veletek? Ha igen, mi volt az.
Esetleg láttatok már?
Meséljetek.
Haver egyszer nem biztosította ki az egyik padnak az ülőke részét, mikor ráült a súllyal együtt, az lepattant és seggre ült. Vicces volt élőbe, ő is röhögött. :D
Egyszer még régen mikor másokkal edzettem, haverokkal, közbe beszélgettek, miközben én fekvenyomtam, mondtak valami vicces baromságot és a mellemre ejtettem az egészet, fájt a csontom pár hétig, de nem lett baj.
Bakikat szinte mindig látok, ha a helytelen kivitelezés, vagy egy gép helytelen használatát is számba vesszük. :)
Lábtolón finganom kellett, hát kiengedtem...
Kiderült, hogy nem finganom kell...
Elég ciki élmény volt, azonnal termet váltottam, soha nem mertem visszamenni :D
+ egyszer volt egy lábközép csont törésem, egy 17 éves kis menőgyerek elszámolta magát, olimpiai fekvenyomón felpakolt az egyik oldalra 40kg- ot a másikra meg 30-at, mert kíváncsi volt, ki tud e nyomni 80kg-ot... abban a pillanatban, hogy leemelte a súlyt, nekem eltörött a lábam :D...
Később az is kiderült, hogy ő azt hitze, ha mindkét oldalra rak 40kg-ot, akkor 80-at nyom...
Leírom az egyetlent :D
Rosszabb időszakomban nem nagyon ment a huzóckodás de kellett volna... találtam egy rásegítős gépet de csak szélesen lehetet fogni szűken nem. Kitaláltam a megoldást betettem a tetejére egy lapát nyelet és azt fogtam úgy huzockodtam.Első két széria hibátlan volt... a harmadiknál megcsúszott a nyél,megijedtem és azzal a mozdulattal elengedtem. Rúd elrepült majdnem kitörte a tükröt én meg lezuhantam a géppel együtt.
Haverom egyszer guggolt 120 kilóval és megkért egy srácot hogy kísérje le. Le is kísérte de amikor lent ragadt nem tudta mit kell csinálni(a segítő). 120kilót sikerült valahogy a feje felett (előre fele) ledobnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!