Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Konditermi edzés után tej....

Konditermi edzés után tej. Mennyire jó?

Figyelt kérdés

A kérdésem lehet, hogy hülyeség. Tudom, hogy a szervezet könnyebben használja fel a folyékony állapotban bevitt tápanyagokat edzés után (és talán amúgy is). Azon elmélkedtem hát, hogy mi lenne akkor, ha edzés után rögtön tejet innék?

Tudom, a tej nem tartalmaz olyan borzasztó sok fehérjét, de mégis valamennyit. Abból kiindulva, hogy a fehérje-táplálékkiegészítőket is edzés után isszák.

2016. jún. 29. 16:05
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Ez most komoly?
2016. jún. 29. 16:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Inkább egyél rendesen edzés után, szénhidrát és fehérjedús kaját.
2016. jún. 29. 16:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy a tejsavót a tejből készítik, viszont maga a tej közel sem tartalmaz annyi hasznos tápanyagot, sőt, több haszontalan tápanyagot tartalmaz mint hasznosat. Jobban járnál ha edzés után normálisan kajálnál. Nem feltétlen szükséges egyből folyékonyan bevinni a tápanyagot edzés után. Előtte legyen megfelelő mennyiségű meg utána, kb 1-2 órával, vagy ahogy jól esik. Napi bevitel legyen meg és jó vagy.
2016. jún. 29. 16:08
 4/10 anonim ***** válasza:
56%

4-5db főtt tojás jobb ötlet lenne.

a tej semennyire nem jó.

2016. jún. 29. 18:09
 5/10 anonim ***** válasza:
38%
A tej kivalo feherjeforras en id azzal istom a feherjet.Nem veletlen Aenold Scherzenegger is minden etkezes mellett tejet ivott
2016. jún. 29. 18:42
 6/10 Szén García Balu válasza:
0%
veszel a botechusa-tól fehérjét egy 2 kanálnyit a 05l-s tejbe és kész
2016. júl. 15. 14:37
 7/10 anonim ***** válasza:

az én tapasztalatom,hogy edzés utáni tej csökkenti az izomlázat.

és segít a fejlődésben. sokat.

1l kakaó felér egy vacsorával😁

ilyen fos turmixokat meg igyon akinek két anyja van, egyél tojást meg húst.

2018. jan. 8. 22:47
 8/10 anonim válasza:
Csokis tej, vagy kakaó tejjel, azt ajánlják páran, én is azt iszok. Persze úgy edzek, hogy még vacsora előtt szóval, edzés, majd iszok kakaós tejet, majd vacsorázok ami épp készült itthon ebédre, abból a maradékot, vagy szendvicset, sok szalámival meg sok sajtal.
2020. máj. 28. 22:51
 9/10 anonim válasza:
91%
nem szedek ilyen porokat, meg turmixokat, nem is a szálkás test a célom, inkább ilyen hagyományosan nagyobb darab test, de azért inkább izmosabb részekkel,nem kell kockás has, meg, hogy látszódjanak az erek, hanem olyan csak simán a köznyelvben megszokott " nagydarab csávó" tipus. Nekem ez így jó, kicsit egyszerűbb falusibb módba, nem szeretem az ilyen méregetéseket, meg, hogy csak csirke rizs semmi más... arról nem is beszélve, hogy nem is teheti meg mindenki, hogy minden nap ilyen csoda dolgokat egyen igyon, annyira nem fontos, hogy az életem erre költsem.
2020. máj. 28. 22:55
 10/10 anonim ***** válasza:
semennyire
2020. nov. 26. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!