Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Meg fog gátolni a fejlődésembe...

Meg fog gátolni a fejlődésemben ha a heti 3 konditermi edzés mellett itthon is bicepszezek néha?

Figyelt kérdés
3 hónapja kezdtem még csak az edzést, vékony vagyok, 185 centim mellé 65kg. mindent edzést csinálok rendesen, de elegem van hogy a karom miatt cseszeget mindenki. (csak hogy ne higgyétek azt hogy csak bicepsz-mell és semmi más mint egyesek :D) ha néha-néha (mondjuk pár naponta) itthon bicepszeznék pluszban francia rúddal és egykezesekkel, az milyen hatással lenne a fejlődésemre?

2015. márc. 31. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Hátráltatna, mert nem tudnál regenerálódni. Nem attól lesz jó karod, ha minél többet edzed meg egy héten.
2015. márc. 31. 20:05
 2/4 A kérdező kommentje:

azt értem, rosszul fogalmaztam azért nem "pár" naponta..

hanem úgy van az edzéstervem hogy ugye hétfő-szerda-péntek edzésnap és minden héten kimarad valami (tegyük fel hogy pont a mell-bicepsz), akkor a kövi héten azzal kezdek.

Aztán azon a héten is kimarad valami, és akkor az azt követő hetet a kimaradtal kezdem megint, és így tovább.

tehát van amikor teljesen kimarad a bicepszezés, de maximum heti 1 van belőle. ezen a héten hétfőre esett a bicepsz, az is gond lenne ha mondjuk csütörtökön és/vagy hétvégén pl szombaton csinálnék még egyet itthon?

remélem érthető :)

2015. márc. 31. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgy nem gond. Csak nem ezt írtad a kérdésben.
2015. márc. 31. 20:22
 4/4 A kérdező kommentje:
tudom,bocsi csak siettem :) köszönöm a választ :)
2015. márc. 31. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!