Hogy edzek arra h 60kiloval 25-ot nyomjak?
Figyelt kérdés
A feladat tűzoltósági felvetelhez kell... most megy kb 10-12 fekvenyomasban (honapok ota nem kondiztam). Havi kondiberletem vab szoval ha kell naponta lemegyek. Irnatok olyan edzestervet amivel ezt a celt minnel hamarabb elerhetem?2016. okt. 10. 18:15
1/11 A kérdező kommentje:
Annyi hozza tennek h csutortokonkemt focizok szoval arra a napra ne irjatok edzest ha lehet
2016. okt. 10. 18:19
2/11 A kérdező kommentje:
Ja illetve meg annyi h edzes elott 6oraval eszek csak, az gond? Gondolom igen... Ti mit ennetek edzes elott ebben az idoben? Munka helyre kene vinni kajat?
2016. okt. 10. 18:22
3/11 anonim válasza:
Csináld az IFC 5x5 edzéstervet, én ezt csinálom, amikor elkezdtem edzeni 2x bírtam belenyomni, most 27x
4/11 A kérdező kommentje:
Gondoltam ra... de sehol se talalom magyarul :(
2016. okt. 10. 20:04
5/11 anonim válasza:
Magyarul?google-be beütöd a gyakorlatok nevét, az ismétlés meg a sorozatszám meg evidens
7/11 anonim válasza:
5x5 nek mi köze az olyan nagas ismetlesszam eleresehez mint a 25??? Jezusom ...
8/11 A kérdező kommentje:
Icf ero novelesre alkalmas nyilvan ha mar 80nal tudok 10 ismetlest akkor menni fog 60nal a 25... gondolom
De ha tudsz jobbat akkor barmit meghalgatok
2016. okt. 10. 20:47
9/11 anonim válasza:
7. Jézusom gondolkodni már luxus mi?Egy kezdő az ICF 5x5-tel tud a legtöbbet erősödni, aki ki tudja nyomni a 100kg-ot 2x az nevetve kinyomja 25x a 60kg-ot, ha már edz szegény gyerek akkor ne csak az alkalmasságira edzen hanem érjen is el valamit, mert ennyi erővel lemehetne heti 3x és csak fekve nyomhatna 25 ismétléses sorozatokba...
10/11 anonim válasza:
Teljes testes edzést tolj heti 3-4x. Mellre fekvenyomás menjen edzésenként 4-5 sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!