Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mitől lett ez? (megerőltetés)

Mitől lett ez? (megerőltetés)

Figyelt kérdés
Fekvenyomtam, 55 kilóról áttértem a 60-ra mert azzal elég simán ment. A 60-ba 5x5 -t nyomtam, de némelyik sorozatnál az utolsónál, valami kellemetlen érzést éreztem a szememben. És még utána is egy picit. Segíteni nem kellett benne, hogy felhúzzák, de azért erőlködtem vele. 173 magas 71 kg vagyok és 24 éves. Lehet valami bajom ha erőltetem még ezt a súlyt?

2016. szept. 26. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet magas a vernyomasod
2016. szept. 26. 21:59
 2/6 A kérdező kommentje:
a vérnyomásom alacsony, még olyan fél éve, elég szélsősésges értéket mutatott valami 90/ 60 at
2016. szept. 26. 22:20
 3/6 anonim ***** válasza:

milyen a taplalkozasod?

vitamin, zoldsegek, lenolaj?

2016. szept. 26. 23:01
 4/6 A kérdező kommentje:

hát reggelire kifli + kolbász, kakaóscsiga ilyesmi

ebédre ha melóba megyek, hasonló péksütemények

ha nem akkor 90% ban rántott hús + rizs/ krumpli, ha melózok akkor ez késő délután, vacsi az mindig más, anyum csinálja általában. Ezenkivül gyümölcsöket rendszeresen eszek.

2016. szept. 27. 11:11
 5/6 mannnocska ***** válasza:

Túlzottan erőlködsz. Csinálj kicsit kevesebb ismétlést, nem kell bukásig elmenni minden sorozatban.

Elvben elpattanhat X ér, de nem tudom ez mennyire veszélyes, vagy valós dolog. Kicsit óvatosabban. Csinálj több sorozatot inkább kevesebb ismétléssel ha kell.

2016. szept. 27. 11:26
 6/6 A kérdező kommentje:

Úgy fogom, bár mondták hogy még menne több is ha még erőltetem, az első 5-ös után hogy még benne van simán 2.

De nekem az 5x5 a cél aztán majd a későbbiekben 5x8

2016. szept. 27. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!