Mennyi fehérjét és ch-t kell bevinnem edzés után? (60k vagyok)
nincs. teljesen mindegy mikor tölt visszaa glikogén. ha tudnál olvasni előbb is irtam valamit, de sajnos értelmi fogyatékos vagy és nem tudsz felfogni 1 mondatot sem. amúgy a szervezet magától is visszatölt, ha 0 ch-t viszel be akkor is.
de vedd csak a szemetet, te bajod
ezen a kérdésen szétröhögtem magam:') mármint nem csak a kérdésen hanem úgy a beszélgetésen, 10/10
kérdező:60kg esetén napi 120g fehérje, mindegy hogy edzés után viszel be ennyit-annyit vagy vársz 2órát,napi bevitel legyen meg aztcső, zsirból is minimum 60, de lehet több is, szénhidrát változó kezdd mondjuk 250g naponta, ha úgy érzed nem nősz, nem fejlődsz akkor 1,szr az edzés, 2,nem elég a kaja, 3,nem pihensz(8óra alvás átlagban,tehát néha 6-7 okés de ne legyen rendszer hogy fent esz a fene éjjel)
shopbuilderről meg ne linkelgessünk már...arról szól az egész,hogy becsapják az embert hogy szegények megvegyék a vackaikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!