Desiderius kérdése:
Mennyi fehérjét és ch-t kell bevinnem edzés után? (60k vagyok)
Figyelt kérdés
2016. szept. 18. 19:17
11/25 anonim válasza:
amúgy időszakos böjtöléssel úgyanúgy fejlődsz mint napi 6 kajával. van egyéb kérdés?
12/25 A kérdező kommentje:
elhiszem,csak sok ember nem igazán teheti meg minden nap szín tiszta húst eszik és így szerintem egyszerűbb egy kis plusz fehérjét bevinnem edzés után mert egész nap szinte szendvicseket eszem az iskolában.
2016. szept. 18. 19:39
13/25 A kérdező kommentje:
másrészt meg kis étkű vagyok így gondoltam ezzel kiegészítem
2016. szept. 18. 19:43
14/25 anonim válasza:
9 hónapja nem ettem húst. tökmidnegy miből viszed be. a tápkieg pont hogy drágább mint a szilárd kaja. mondj még magadnak ellent, légyszi
15/25 A kérdező kommentje:
nem biztos hogy drágább a tápkieg na mindegy,attól függ hogy mennyi pl csirkemellt kellene megennem(1 kg csirkemell 1300ft)
2016. szept. 18. 19:46
16/25 A kérdező kommentje:
én úgy vagyok hogy ami van a hűtőben azt eszem nem azt amit szeretnék legtöbbször
2016. szept. 18. 19:47
17/25 anonim válasza:
0 féle ételt eszel egész nap?????
18/25 anonim válasza:
nagyon egészséges csak csirkét enni. sok benne a ch meg a zsir meg a vitamin meg az ásványi anyag (Y)
19/25 A kérdező kommentje:
"Edzés után 2 órával a tanulmányok már 50%-kal kisebb glikogén raktározási képességet mutattak ki az izomzatban. Tehát minél előbb, annál jobb!"
szóval akkor van értelme a fehérje turmixnak(whey)
2016. szept. 18. 19:50
20/25 anonim válasza:
Akkor egyél fehérjét és zöldséget az iskolában.
A hús nem kötelező, annyi más jó fehérjeforrás van.
Nem kell drágán sem enned.
A napi összbevitel számít, de ha abban alig van ch, akkor sem tuti, hogy rosszul csinálod, energia kell, nem konkrétan ch. A fehérjét már nem tudod kikerülni s valóban az a húzósabb árú, de annyira nem vészesen drága. Főleg, ha nem csirkemellet használsz, hanem egy kicsit olcsóbb és zsírosabb húst, de ha nem szimpatikus, kereshetsz még mást, vannak lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!