21/33 anonim válasza:
Most mondjam, hogy helytelenül használta a harácsolás szót, vagy az már túl sok lenne? :D
22/33 anonim válasza:
Balett táncos vagyok. A kondi az erőnléti része az edzésemnek. Nem mindenki akar Hulk lenni. :)
23/33 anonim válasza:
Na montipite is idejött primitívkedni. De jó is volt az a pár szép hónap míg nem mocskolta itt össze a fórumot.
24/33 anonim válasza:
én azt értem, de semmivel sem fogsz jobban fejlődni attól, hogy pont edzés végén nyujtasz. sőt. a nyujtás 2 dolog miatt fontos:
1. hogy elég hajlékony legyél, és helyesen tudjad csinálni a gyakorlatokat, ne sérülj le.
2. hogy megfelelően tudj pózolni.
25/33 anonim válasza:
azért azt a 2 percig kitartott back double bicepset megnézném, természetesen végig feszülő hamstringel és háttal
26/33 anonim válasza:
Én vagyok a peimitív, közben helytelenül használtok szavakat, amiknek fogalmatok sibcs a valódi jelentéséről. Logikus.:)
27/33 anonim válasza:
Nagyon fontos a nyujtas.Multkor is pl begorcsolt a labam fekvenyomas közbe,mert nem nyujtottam eleget.Nem beszelve h edzes hatasara osszemesz vagy 5 centit,9sszepreselodnek a csigolyak,de ezt nyujtassal visszahozod.Attol is fugg mikor edzel,mert ha reggel vagy kora delutan akkor mindenkepp fontos a nyujtas,ha estefele,akkor annyira nem,mert kialszod ugyis,de akkor is ajanlott kis nyujtas
28/33 anonim válasza:
Akkor én sose fogok nyújtani, úgyis alacsonyabb szeretnék lenni úgy 5-8 centivel. :)
29/33 anonim válasza:
azóta is várom minden lepontozótól és háborgótól az érveket és tényeket hogy az "edzés utáni nyújtás" miért kötelező.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!