Jó volt ez a hát-váll edzés?
Figyelt kérdés
Váll:
Mellről nyomás ülve 4 sorozat
Oldalemelés 4 sorozat
Hátsó váll peck-deck gépen 4 sorozat
Hát:
Húzódzkodás 3 sorozat
Döntött törzsű evezés 4 sorozat
Kábeles evezés 3 sorozat
Mellhez húzás szélesen 4 sorozat
Hiperhajlítás súllyal 4 sorozat
Vállvonogatás 4 sorozat
2016. szept. 3. 14:14
1/9 A kérdező kommentje:
+ a végén egy kis hasazás: 2 sorozat hasprés, 2 sorozat lábemelés
2016. szept. 3. 14:15
3/9 anonim válasza:
nem, katasztrófa.
hát: evezés, felhúzás. ennyi. húzodzkodásnak, kábeles evezésnek, mellhez húzásnak kb nincs értelme, szélesen meg főleg
4/9 likebike válasza:
Váll az ok,a hát viszont nem.
Felhúzás,döntött törzsű evezés/egykezes evezés+max a hiperhajlítás.
Herold,miért gondolod rossznak a húzódzkodást?Egyszer írtad már,de nem emlékszem.Nem vitázni akarok,én se csinálom,csak kérdezem.
5/9 anonim válasza:
ugyanazért nem csinálok hátra több gyakorlatot, amiért a bicepszemre sem edzek külön, főleg nem külső meg belső fejet. egy húzodszkodás ugyanazokat a rostokat fesziti meg mind egy pados evezés, csak a pados evezés jobb, akkor mi a kérdés? :D minek csináljam, ha van nála jobb? továbbá súlyzóknál van progresszió, mert nagyobb súly, húzudszkodásnál meg a nagy súly a szabályosság rovására megy, a kicsi meg értelmetlen. ja és akár nehéznek is mondható a gyakorlat, kivitelezésileg, viszont annyit meg nem ér, hogy megtanúld rendesen.
7/9 anonim válasza:
de ez csak az én elméletem, mindenki eddzen úgy ahogy akar :)
8/9 likebike válasza:
Szerintem is így van meg macerás magadra tenni a + súlyt.Inkább fogok egy súlyuót és evezek.
9/9 anonim válasza:
Pff... Csak ennyire voltál képes? Nekem ez még bemelegítésnek is kevés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!