Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés közben meghúztam a...

Edzés közben meghúztam a vállamat, mit tegyek ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Körülbelül 2 hete fekvenyomás közben meghúztam a vállamat, valószínűleg az elmulasztott bemelegítés hiánya végett. A rákövetkező napokban nem is voltam képes fekvenyomni, mivel nem bírtam erőt kifejteni a jobb karommal. Aztán kihagytam egy hetet, hogy a fájdalomérzet elmúljon. Tegnap normális bemelegítéssel kezdtem és fokozatosan növeltem a súlyokat, hogy elkerüljem a problémát, nem is erőltettem magam túl 40 kg-ig mentem el. Ma reggelre viszont szintén visszatért egy enyhe vállfájdalom sajnos. Nem mondom, hogy kibírhatatlan érzés, tényleg enyhén érzem csak, de akkor is zavaró egy kicsit. Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Pihentessem még tovább, vagy borogassam, sportkenőccsel kezeljem?

#meghúzott váll #fájó váll
2016. aug. 10. 10:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Pihentesd
2016. aug. 10. 10:35
 2/3 anonim ***** válasza:
94%

Pihentesd míg helyre nem jön teljesen.

Szedj valami izületvédőt és alaposan melegíts be edzés előtt, tudom, hogy idegesítő sokszor, de megéri, hidd el , én a térdem nyírtam ki két éve, 4 hónap pihi lábra, pont elég volt, hogy megértsem edzés előtt jól be kell melegíteni.

2016. aug. 10. 11:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, megfogadom a tanácsotokat! ;)
2016. aug. 10. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!