Vasárnap hát edzésen döntött torzsu evezésnél meghuztam a derekamat 1 nagy reccsenést hallottam és a földre estem a súllyal együtt. Nem volt nagy suly de épp elég:S Járni tudok derékmerevitővel. Szerintetek doki? vagy pihenés 1-2 hétig?
Figyelt kérdés
Nagyon félek a mutéttől. Csak apro mozduatokrol fáj kicsit a derekam. De viszont ha fel kell állnom és kiegyenesednem az 1 rémálom pár másodpercig.2015. okt. 6. 22:22
1/12 anonim válasza:
Gerincsérv. Ha nagyon nagy mákod van, nem kell műteni, és 1-2 év alatt visszarendeződhet, mivel még gondolom fiatal vagy. Ha nem, akkor pedig műtét, elég nagy kockázattal... Hogy az istenbe csinálhattál ilyen hülyeséget? Meséljél már még, hogy mitől jött ez elő?
2/12 anonim válasza:
Görbe háttal húztad, vagy mi a franc?
3/12 A kérdező kommentje:
Mire érted,hogy nagy kockázattal?????????????? De tudok járni semmi bajom. akkor lenne nagybaj ha nem tudnék. Vagy nem???? :S
2015. okt. 6. 22:47
4/12 anonim válasza:
Nem kell egyből sérvre gondolni. Lehet egy egyszerű izomhúzódás a derékben, gerinc melletti izmokban. Mindenképp próbáld mozgatni, ha tudsz aludj kemény felületen pár napig.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi.
2015. okt. 6. 23:02
6/12 anonim válasza:
nem csak sérv lehet, egy csomó minden lehet... igazábol már vasárnap a sürgősségire kellett volna menned, nem még kedden este kérdezgetned, hogy menj e orvoshoz... ne a műtéttől félj, hanem a tolókocsitól... idióta... bocs de erre nem tudok finomabbat mondani..
7/12 anonim válasza:
Igen,menj el dokihoz.Ezt a gyakorlatot meg én eleve nem csinálnám,még szabályosan végrehajtva is simán szétnyírhatja a hátat,gerincet.
8/12 anonim válasza:
Lehet padon is csinálni, úgy biztonságosabb
9/12 anonim válasza:
Felnott letere fel az orvostol, beszarok
10/12 anonim válasza:
Az izomhúzódáskor nincsen reccsenés, ott már a csontok játszanak. Egyik ismerősünk is így járt, és gerincsérve lett, de pár év után meggyógyult, visszaszívódott neki. Menni tudott ő is, csak éppen egy laptoptáskát nem tudott vinni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!