Szombaton (tegnap) még teljes testet edzettem, holnap (Hétfőn) átválthatok osztott edzéstervre? 48 óra pihenés ilyenkor elég?
Figyelt kérdés
Így nézett ki a Szombati edzésem:
Fekvenyomás egyenes padon 3 sorozat
Döntött törzsű evezés 2 sorozat
Húzódzkodás 2 sorozat
Guggolás 4 sorozat
Oldalemelés 4 sorozat
Francia rudas bicepsz 2 sorozat
Tricepsznyújtás fejfölött 2 sorozat
Hasprés 3 sorozat
Álló vádli 3 sorozat
Hátsó váll peck-deck gépen 3 sorozat
Holnap úgy terveztem hogy mell-bicepsz-tricepszel kezdek. Direkt azért csináltam bicepszre, tricepszre is csak 2-2 sorozatot, és mellre is csak 3-at. Szerdán pedig jönne a láb-has. Pénteken hát-váll.
Tehát így:
Hétfő:
Mell-bicepsz-tricepsz
Szerda:
Láb-vádli-has
Péntek:
Hát-váll
Tehát 48 óra pihenés ilyenkor elég?
2016. aug. 14. 17:31
1/7 A kérdező kommentje:
Bocs, mellre 2 sorozat fekvenyomás ferdepadon és 1 sorozat fekvenyomás egyenes padon ment. Elírtam.
2016. aug. 14. 17:33
3/7 anonim válasza:
elég. ha még izomlázad van, hagyjad ki, egy hét alatt nem gyengül.
4/7 A kérdező kommentje:
Igazából azon gondolkozok hogy holnap, vagy holnapután menjek.
2016. aug. 14. 18:06
7/7 anonim válasza:
Szia, szerintem eléggé hülyén van megtervezve. Én a helyedben felosztanám arányosan, nem tudom pontosan ,hogy most 3x vagy 4x jársz edzeni.. De a lényeg az ,hogy hasra minden edzés során fordíts időt illetve én a tricepszet - bicepszet , hátat - vállat nem edzeném egy napon, ezért érdemes lenne inkább egy mell-bicepsz, váll-tricepsz, láb és hát nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!