Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Táplálékkiegészítőkről,...

Táplálékkiegészítőkről, étkezésről, edzésről komplex kérdés!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval leírnám a tápkiegeket amiket szedek:

Edzés után és lefekvés előtt: Impact whey protein.

Napközben 3 szem Omega3 kapszula.

BCAA és Glutamin edzés közben.

Ízületvédő 1 kapszula naponta.

Alpha men multivitamin 2 szem reggel, 2 szem este.

Ezek mind myprotein márka netről rendelve ár/érték aránya egész jó. Tehát ez lenne a tápkieg amiket tolok, ez így rendben van e?

Adatok rólam: 23 éves 176cm és 77 kg vagyok, tömegelés megy ami így néz ki, hogy 1,8g/tskg fehérje , 4,5g/tskg szénhidrát. Fehérjét fedezem: Csirkemell,tojás,halak,túró-ból, Szénhidrátot: zabpehely,rizs,édesburgonyából. Zöldség,gyümölcs pedig töménytelen mennyiségben. Ebben van e vmi amin javítani kéne?

Edzésmúltam elég összetett sokszor elkezdtem abbahagytam aztán megint, kb 1,5 év amit edzéssel töltöttem, de most vagyok úgy hogy teljes bedobással nyomnám. Egy edzés így néz ki hogy: heti 3,4x megyek, 10-15 perc bemelegítés, 1,5-2 óra edzés (2 izomcsoport egy nap) végén pedig kb 5-10 perc nyújtás. A nap mell,bicepsz B nap Váll,tricpesz, C nap hát D nap láb (van hogy a C és D nap egyszerre megy le).

Nagyjából ennyi lenne, ha valami nem jó nyugodtan írjátok le, hogy min kéne javítanom. Bocsi ha hosszú lett egy kicsit.

2016. aug. 14. 16:54
 81/93 anonim ***** válasza:

utolsó: pontosan, tipikus eset, amit mondtam. 50 évvel ezelőtt valaki kitalálta a terembe, mert logikusnak hangzott, nyert 2 versenyt, mert közbe volt egy jó hát genetikája, és azóta is ezt hallod vissza. vagy ez olyan mint hogy franco columbu-nak a melle. mindenki döntött padozik, mert azt hiszik hogy attól lett olyan :DDD milyen érdekes, hogy sok testépitő 30 éve nyom döntött padon, és mégse lett olyan.

VAJON MIÉRT?

2016. aug. 15. 00:59
 82/93 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

milyen érdekes... pedig azóta a gyógyszer ipar is fejlődött... de várj van jobb, egy klasszikus téma, amiért még be szoktak ugatni. a HAS:

[link]

[link]

hogy lehet hogy kb eltelt 20 év, és ugyan olyan? :OO de hisz ha sok féle hasgyakorlatot csinálunk, más lesz?!

ja nem

2016. aug. 15. 01:06
 83/93 anonim ***** válasza:
Hű látom megy a belemagyarázás rendesen, jólvan, majd talán egyszer megtanulsz szöveget értelmezni. Egy szóval nem beszéltem arról, hogy más lesz a tapadás, vagy izomforma, ha másféle szögben dolgoztatod meg. De a rostok terhelése akkor sem ugyanolyan hiába okoskodsz. De te mindenkinél jobban tudod a 2 év kizárólag saját tested alapján szerzett tapasztalataid alapján. Majd ha edzettél pár ezer embert, meg edzel 10-15 éve, gyere vissza okoskodni. Bírom az ilyen tojáshéj még a seggén, de okoskodik embereket.. Írjál könyvet, ha ennyire f4sza vagy, ja hogy az már nem menne.. csak szajkózni a pár fejedbe vett butaságot
2016. aug. 15. 01:13
 84/93 anonim ***** válasza:

nem az ir könyvet, aki okos, hanem aki el tudja adni :)

rengeteg ember vett már fel innen, és 100% pozitiv változást jelzett vissza, mind erőben, mind formában. jó, kb 10-en, de hé 10/10 az 100% :D

2016. aug. 15. 01:20
 85/93 anonim ***** válasza:
ja és ha te tudsz úgy evezni, hogy a széleshátizmodnak csak a 60%-át használod, akkor menj el valami tehetségkutatóba.
2016. aug. 15. 01:21
 86/93 anonim ***** válasza:
Aki azt írta, hogy 3-4 gyakorlatot csinál tricepszre, az kérem mutasson egy képet arról a jó tricepszéről. Ennyire magabiztos valaki akkor biztos nagyon jó lehet...
2016. aug. 15. 10:20
 87/93 A kérdező kommentje:
Heroldka honnan tudod hogy régen kevesebb gyakorlatot csináltak?? amit felhoztál pl hasra? van vmi infód ?
2016. aug. 15. 11:58
 88/93 anonim ***** válasza:
Szövegértés nulla... olvassad el megint, amit irtam
2016. aug. 15. 13:13
 89/93 A kérdező kommentje:
Hát ha nekem szövegértés akkor neked a nyelvtan :D
2016. aug. 15. 18:16
 90/93 anonim ***** válasza:

" az én állitásom: sok profi sz...rul edz mert olyan dolgokban hisznek, amik nem igazak, pl: a scott csucsosit, a széles fogás széesit, a szük fogás vastagit, a döntött pad puposit, stb, ezek biológiailag megcáfolt tények, egy izomcsoport formája eredése és tapadásán nem lehet változtatni,"

erre irtam, hogy mivel pl ronnie-nak 20 év alatt 1 centit nem változott a hasa, szerinted azalatta 20 év alatt 100%osan ugyanúgy edzett, ugyanannyiszor, ugyanannyi ismétlést, ugyanolya ngyakorlatokat stb stb stb ?

nem

2016. aug. 15. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!