MyProtein táplálékkiegészítőkről vélemény?
Figyelt kérdés
Egyre több helyen látom,hogy MyProtein így,szponzorom a MyProtein,olcsó és minőségi árú...Valami vélemény esetleg?Én BioTech Usa-nal veszem a dolgaimat...de kezdek kicsit túlköltekezni,és gondoltam ha ugyan annyi pénzért többet kapok és ugyan olyat,akkor miért ne azt venném meg?!2016. febr. 13. 23:37
1/7 anonim válasza:
én csak a tejsavo feherjét próbáltam, meg voltam vele elégedve.
2/7 Cortez70 válasza:
Jó a myprotein, olcsóbban kapsz jó minőséget.
3/7 anonim válasza:
Csak azt használom, ismerősöknek szoktak lenne jó kedvezményes kódjai, azokkal verhetetlen az ár.
4/7 anonim válasza:
En is csak azt hasznalom angliaban vezeto marka volt vagy még az is nem tudom.
5/7 anonim válasza:
BioTechnèl meg a Scitecnél a csilivili dobozt is meg kell fizetni...:)
Tökéletes a myprotein, én is azt használtam rengeteg ideig. Csak vitamin megy a Scitectől mert a monster pak-juk nagyon jó és a multi pro is.
6/7 tap bela válasza:
Igen angliában igen sok vezető tápkieg van..... ;-) Tök jó ez a reklám maszlag.
7/7 anonim válasza:
Béla te is árultad elég sokáig, a marketing maszlag nálad is megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!