A MYPROTEIN mi alapján szponzorál?
Figyelt kérdés
A biotechnek ott van Virág, a scitecnek Zsuzsi, meg sorolhatnék amúgy jó pár férfi női nevet. Nem rég hallottam facebookon a myproteinről, és elnézegetve azokat a férfiakat és nőket, akiket szponzorálnak, nekem úgy jött le, hogy a "facebook hírnév" alapján választanak random embereket, akik jól néznek ki, inspirálóak és ennyi. Lehet hogy tévedek, de hogy is van ez?2016. jan. 31. 13:46
1/7 anonim válasza:
Versenyen figyelnek fel az embere vagy nyeri a szponzort.
Mert vannak olyan versenyek ahol az elsó helyezet egyéves szerződés kapnak.
2/7 anonim válasza:
Versenyeredmények, de facebook követők alapján is, ott van egy recepteket posztoló csaj pl, őt is szponzorálják, de máshol is van ilyen.
3/7 anonim válasza:
Az alapjan, hogy mennyire vagy eladhato, mennyi penzt tudnak beloled csinalni. Akinek mar van rajongotabora, ismerik az sokkal tobbet er mint egy nagyobb tehetseg de ismeretlen kevesbe eladhato egyen.
4/7 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=VPiDNsxfQYQ
Ez a srác magyar, nem nagy cucc, nem hinném, hogy versenyzett volna, de van egy közel 2milliós nézettségű videója. Talán azért kapta ezt a lehetőséget...
5/7 anonim válasza:
Alapvetően hírnév, és teljesítmény alapján választanak ők is, ahogy mindenki más. Az egyik csaj recepteket csinál, amik az egészséges és tápláló étrendet népszerűsítik, és finomak is, ez is kell a fejlődéshez. A másik srác pár év alatt pattintotta ki magát nagyon szálkásra, saját edzésprogramot fejlesztett ki és szép létszámú edzőcsoportokkal foglalkozik nagy nevű termekben. Szerintem ezek nem kisebb sikerek, mint Virágé, vagy Zsuzsié, csak egyszerűen más, olyan, mint az alma meg a körte esete.
6/7 anonim válasza:
Pl pumped gabot is szponzorálja a nutriversum vagy a gymortal pontosan nem tudom, de nem a versenyek miatt, hanem mert híresebb lett.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat így világos !
2016. jan. 31. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!