Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Myprotein instant oats?

Myprotein instant oats?

Figyelt kérdés

Mik a különbségek a CH-k között?

Van a Dextrose(szőlőcukor), de a többit nem ismerem. Gondolom nem nagy különbség van közöttük, de csak kíváncsiságból érdekel, hogy mik a különbségek.

Maltodextrin, Waxy Maize és az Instant Oats között.

2016. jan. 17. 17:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Maltodextron, ez ugye gyors ch:

[link]

Waxy Maize, szintén gyors ch, nekem nem jön be:

[link]

Instant Oats: darált zab, lassabb szívódás:

[link]

2016. jan. 17. 17:25
 2/14 Cortez70 ***** válasza:
41%
Van különbség. A zab az összetett ch, lassabban szívódik fel, a dextróz az cukor (gyors ch), a maltodextrin az hidrolizált keményítő meg a waxy is. De gyorsak.
2016. jan. 17. 17:25
 3/14 A kérdező kommentje:
Akk az Instant Oats nem jó edzés utánra? A többi mehet?
2016. jan. 17. 17:31
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legjobb, semmi szükség a nagy mennyiségű gyors ch-ra, esetleg instant oats+malto.
2016. jan. 17. 17:38
 5/14 A kérdező kommentje:

Én eddig szőlőcukrot ettem/ittam edzés után. Nem tudom, nekem valahogy megüli a gyomrom. Most látom, hogy van az Optimum Nutritionnek ez a Glycomaize, ez a Waxy Maize náluk, olcsóbb mint a myprotein.

Ha jó edzés utánra, akkor kipróbálom.

2016. jan. 17. 17:41
 6/14 anonim ***** válasza:
waxy maize = hulladék. Felejtsétek már ezt az edzés utáni gyors ch mániát, ki van mosva az agyatok. A zab az összeset telibe veri amiket írtál egyél rendes komplex ch-t a többit hanyagold a pitsába.
2016. jan. 17. 20:25
 7/14 Cortez70 ***** válasza:
Így van.:)
2016. jan. 17. 20:39
 8/14 A kérdező kommentje:

:D de akkor most zabpelyhet egyek edzés után is? Vagy mire érted hogy a zab telibeveri mindet, az instant oats-ra?

Montez (az igazi), te mit szoktál edzés után?

2016. jan. 17. 20:42
 9/14 anonim ***** válasza:
Én is csináltam ezt a hujuj azonnal edzés után gyors ch, tejsavó különben baj lesz. Aztán elkezdtem gondolkodni és rájöttem, hogy baromság. Elhagytam az egészet a francba azóta csak komplex ch edzés után is. Tudod mi a különbség? Nem mennek szét a fogaim 2 havonta, és nem kell hányinger gejl turmixokat innom. Ugyanúgy fejlődöm, ugyanúgy visszatöltődöm. Az egészet csak azért kezdték terjeszteni, hogy ezt is lehetőleg minél többen tápkiegből oldják meg, ócska marketingfogás az egész. Érdekes egyik profi testépítő se iszik cukrot felkészülés alatt edzés után, max a reklámokban, hogy mossák az agyakat. Mindenki szilárd kaját tol edzés után, esetleg fehérje rendes ch-val, Lásd példának Tóth Dani rizs+tejsavó. De sorolhatnám. Use your brain
2016. jan. 17. 20:45
 10/14 Cortez70 ***** válasza:
Nekem még van vitargo ami gyors, de utána én is visszatérek a zabhoz.
2016. jan. 17. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!