Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Táplálékkiegészítőkről,...

Táplálékkiegészítőkről, étkezésről, edzésről komplex kérdés!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval leírnám a tápkiegeket amiket szedek:

Edzés után és lefekvés előtt: Impact whey protein.

Napközben 3 szem Omega3 kapszula.

BCAA és Glutamin edzés közben.

Ízületvédő 1 kapszula naponta.

Alpha men multivitamin 2 szem reggel, 2 szem este.

Ezek mind myprotein márka netről rendelve ár/érték aránya egész jó. Tehát ez lenne a tápkieg amiket tolok, ez így rendben van e?

Adatok rólam: 23 éves 176cm és 77 kg vagyok, tömegelés megy ami így néz ki, hogy 1,8g/tskg fehérje , 4,5g/tskg szénhidrát. Fehérjét fedezem: Csirkemell,tojás,halak,túró-ból, Szénhidrátot: zabpehely,rizs,édesburgonyából. Zöldség,gyümölcs pedig töménytelen mennyiségben. Ebben van e vmi amin javítani kéne?

Edzésmúltam elég összetett sokszor elkezdtem abbahagytam aztán megint, kb 1,5 év amit edzéssel töltöttem, de most vagyok úgy hogy teljes bedobással nyomnám. Egy edzés így néz ki hogy: heti 3,4x megyek, 10-15 perc bemelegítés, 1,5-2 óra edzés (2 izomcsoport egy nap) végén pedig kb 5-10 perc nyújtás. A nap mell,bicepsz B nap Váll,tricpesz, C nap hát D nap láb (van hogy a C és D nap egyszerre megy le).

Nagyjából ennyi lenne, ha valami nem jó nyugodtan írjátok le, hogy min kéne javítanom. Bocsi ha hosszú lett egy kicsit.

2016. aug. 14. 16:54
 61/93 anonim ***** válasza:
De szerinted nyilván mindenkinek ugyanolyanok a tapadásai, terhelésre való reagálásra, tápanyagok felszívodása, hormonháztartása, genetikája, hagyjuk már... tanulj inkább
2016. aug. 14. 22:00
 62/93 anonim ***** válasza:
na mentem edzeni, jót offoltunk, engem nem zavar, ha rossszúl edzetek.
2016. aug. 14. 22:01
 63/93 anonim ***** válasza:
( sok köze van a tápanyagfelszivodásnak ahhoz, hogy milyen szögbe nyomsz fekve, ja )
2016. aug. 14. 22:05
 64/93 anonim ***** válasza:
Annyi köze van a témához, mint az általad említett zsírból izom baromságnak. Na menj edzeni, aztán okoskodj a teremben az egy gyakorlatoddal. De ne sírj pár év múlva az egysíkú terhelés miatt kialakult beszűkült mozgástartományod és terminátormozgásod miatt
2016. aug. 14. 22:07
 65/93 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

oké, 6 naponta 1 gyakorlat bicepszre és 1 gyakorlat ticepszre, vállra előremelés meg odlalemelés. 2 éve edzek. tudom hogy nem angy szám, DE ha annyira f...s lenne ez az edzés, ilyen se lenne. képet most csináltam, sz..r fény, nincs bedurranva, közelről, sz..r teló, és első 2 képet egyböl raktam, mert futok

2016. aug. 14. 22:16
 66/93 anonim ***** válasza:
Telon nezzetek a kepet
2016. aug. 14. 22:21
 67/93 anonim ***** válasza:
Ki kérdezte a formád? Mutatok neked jobb formát, aki még annyit se ért az egészhez, mint te. De nem pont te mondtad, hogy a profik se értenek hozzá? Ők szerinted mennyivel néznek ki jobban?
2016. aug. 14. 23:00
 68/93 anonim ***** válasza:

lol

1. az én állitásom: sok profi sz...rul edz mert olyan dolgokban hisznek, amik nem igazak, pl: a scott csucsosit, a széles fogás széesit, a szük fogás vastagit, a döntött pad puposit, stb, ezek biológiailag megcáfolt tények, egy izomcsoport formája eredése és tapadásán nem lehet változtatni, mivel edzenek és tele vannak, ezért fejlődnek, persze, de jobbak is lehetnének, ha elhagynák az 50 éves városi legendákat. EZ TÉNY

2. ti állitásotok: az én edzéstervem sz...r, minden izomcsoportot változatosan kell edzeni, kert kül aránytalan lesz vagy nem is nő, ezért raktam a képet, hogy hopi, ez nem igy van.

2+1: boston lloyd

2016. aug. 15. 00:09
 69/93 anonim ***** válasza:

ja és még valami. ez szerintetek jó forma?:

[link]

akkor ez is az, nem?:

[link]

2016. aug. 15. 00:19
 70/93 anonim ***** válasza:

Értelmezni kéne az olvasottakat és akkor nem beszélnél mellé. Nem azt állítottam, hogy nem lehet úgy fejlődni. De jó, hogy te tényként kezelsz egy csomó dolgot, amit csak te állítasz.

Azt mondtam, hogy nem mindenki egyforma, nem mindenkinél ugyanaz a táplálkozás és/vagy edzésmódszer működik. Te azt mondtad de, mindenki egyforma, ami nettó baromság. És próbálsz meggyőzni, hogy nálam is a te módszered válna be, miközben semmit nem tudsz rólam. Ebből számomra nyilvánvaló, hogy totál kezdő vagy, ami ki is derült mivel 2 éve edzel + fiatal vagy. Lehet attól is fejlődnél, ha fejenállnál. Edzel két éve ki tudja hogy, fejlődsz, aztán a fejedbe veszed a kis dolgaid, és úgy gondolod te vagy a messiás a bodybuiildingben, a profik szarok, te mindent tudsz. Hát tévedsz kisgyerek. Vannak egyéni eltérések, mindenkinek magának kell megismerni a saját testét. Az alapgyakorlatok a lényeg, azt aláírom, de idővel lehet finomhangolni, hogy mi fekszik a tapadásaidnak, a genetikai potenciálodnak. Továbbá az emberi test nem arra lett kitalálva, hogy minden izom csak 2 dimenzióban végezzen egy síkon monoton mozgást. Hosszú távon tuti nem jó az ízületeknek. De ez megint egyéni, mint minden. Valaki 20 évig végez ülőmunkát és alig van baja. Valakinek már fiatalon mindenféle sérve van. Minden egyéni fogd már fel. + edz 1 gyakorlattal 5 évig, biztos izgalmas lesz...

2016. aug. 15. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!