Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mindjárt 5 hónapja hogy edzek...

Mindjárt 5 hónapja hogy edzek és nem fejlődtem? 21L/160cm/45kg

Figyelt kérdés
Mindjárt 5 hónapja hogy elkezdtem edzeni,tömegnövelő ètrend+súlyzós edzés. Egyszer se hagytam ki edzèst, az elejèn is még segítettek is hogy jól csináljam, kaját is betartom,számolok, mèrek mindent pontosan, érzem a súlyokat, izomlázam is szokott lenni, kitartó vagyok úgy érzem mégse nem látszódik meg rajtam, nem hízok egyszerűen..nemtudom mit csinálok rosszul..mostanában már azon gondolkodtam hiába adtam ki az a rengeteg pénzt proteinra, vitaminra, edzőteremre, kajára..szerintetek mitől lehet ez.?
2016. aug. 10. 12:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem híznod kellene az edzéstől, hanem erősödni...

Ha nem izmosodsz, én növelném a CHt

2016. aug. 10. 12:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha nem no a sulyod emelj a ch-n ennyi. Na meg ne sz*ros kis sulyokkal edz hanem amivel max8ism megy es mindenre eddz
2016. aug. 10. 12:57
 3/10 A kérdező kommentje:

Ettől többet már nem nagyon tudok enni, erőltetek néha, de majd próbálok valamit mèg betenni kajához..

Edzeni meg .indenre edzek, igaz 12 ismétlést csinálok. Majd akkor 8at fogok ezután.

Köszi a válaszokat, bármit meghallgatok!

2016. aug. 10. 13:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkornprobaljtobb zsirt bevinni az is jo
2016. aug. 10. 13:08
 5/10 anonim ***** válasza:
valószínűleg több kalóriára van szükséged, amit ch-ból vagy zsírból érdemes pótolnod. Most pl mennyi a napi ch-d? Mert valószínű hogy kevés.
2016. aug. 10. 13:13
 6/10 A kérdező kommentje:

Fehérje: 2g/ttkg = 90, nekem az 139 is sokszor mert van étrendem és így jön ki,nem is csökkentettem

Ch: 6/ttkg = 270, nekem 300 általában szintén az étrend miatt

Zsír 1/ttkg = 45, az ennyi

2016. aug. 10. 13:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Hoppá. A te méreteiddel elvárná az ember, hogy ennyitől legyen tömegnövekedés... De ha gyors az anyagcseréd s aktív vagy, akkor lehet, hogy kevés.

Vagy az edzéssel, pihenéssel lehet gond, van, aki nem igazán tud zsírosodni, így többletben is stagnál, persze izmosodni kéne tudni, de annak megvannak a feltételei. A leírásodból úgy tűnik, igen komolyan veszed a dolgot, nem tudom, hogyan ronthatnád el ennyire...

Jelenleg értetlenül állok a dolog előtt, de csak ez lehet, elrontasz valamit az edzés körül vagy nagyon nagy a kalóriaigényed s több kalória kellene. Ha szénhidrátból nem megy, akkor zsírból.

A súlyok nőnek szépen?

2016. aug. 10. 13:47
 8/10 anonim ***** válasza:
A feherjet hagyd meg 90en nem kell tobb zsirt meg vigyel tobbet kessz
2016. aug. 10. 14:19
 9/10 A kérdező kommentje:

Nemtudom én se hogy mit ronthatok el, olvastam olyat hogy valakinek volt egészségügyi problémája, elment az orvoshoz és aztán minden oké volt..Már erre is gondoltam hogy elmegyek..illetve a másik hogy tényleg gyors az anyagcserém de attól szerintem kellett volna híznom..

A súlyokat is növelem, igen..

2016. aug. 10. 14:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha gyors az amyagcsere akk tob kaja kell probalj tobbet enni
2016. aug. 10. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!