Mindjárt 5 hónapja hogy edzek és nem fejlődtem? 21L/160cm/45kg
Nem híznod kellene az edzéstől, hanem erősödni...
Ha nem izmosodsz, én növelném a CHt
Ettől többet már nem nagyon tudok enni, erőltetek néha, de majd próbálok valamit mèg betenni kajához..
Edzeni meg .indenre edzek, igaz 12 ismétlést csinálok. Majd akkor 8at fogok ezután.
Köszi a válaszokat, bármit meghallgatok!
Fehérje: 2g/ttkg = 90, nekem az 139 is sokszor mert van étrendem és így jön ki,nem is csökkentettem
Ch: 6/ttkg = 270, nekem 300 általában szintén az étrend miatt
Zsír 1/ttkg = 45, az ennyi
Hoppá. A te méreteiddel elvárná az ember, hogy ennyitől legyen tömegnövekedés... De ha gyors az anyagcseréd s aktív vagy, akkor lehet, hogy kevés.
Vagy az edzéssel, pihenéssel lehet gond, van, aki nem igazán tud zsírosodni, így többletben is stagnál, persze izmosodni kéne tudni, de annak megvannak a feltételei. A leírásodból úgy tűnik, igen komolyan veszed a dolgot, nem tudom, hogyan ronthatnád el ennyire...
Jelenleg értetlenül állok a dolog előtt, de csak ez lehet, elrontasz valamit az edzés körül vagy nagyon nagy a kalóriaigényed s több kalória kellene. Ha szénhidrátból nem megy, akkor zsírból.
A súlyok nőnek szépen?
Nemtudom én se hogy mit ronthatok el, olvastam olyat hogy valakinek volt egészségügyi problémája, elment az orvoshoz és aztán minden oké volt..Már erre is gondoltam hogy elmegyek..illetve a másik hogy tényleg gyors az anyagcserém de attól szerintem kellett volna híznom..
A súlyokat is növelem, igen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!