Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Planking közbe miért érzem...

Planking közbe miért érzem azt hogy mindjárt beszakad a derekam? Szerintem nem jól csinálom.

Figyelt kérdés
Itthon is próbálkoztam vele, illetve tesin is csináltuk és a tanár azt mondta hogy helyesen csinálom, de nekem mégis annyira fáj a derem tőle, és a hasamban semmit sem érzek.. Valami tipp, ötlet?

2016. ápr. 10. 18:59
 1/8 Anyád Gibbonja :D ***** válasza:
100%
Feszítsd közbe a combod, a feneked, és a hasad!
2016. ápr. 10. 19:10
 2/8 Kisboltos ***** válasza:
79%

Mert gyenge vagy, már bocsánat. De ennek a feladatnak pont az a lényege, hogy megerősödj, és ami erősebbé tesz, az fáj.

Persze ha nincsenek gerinproblémáid.

2016. ápr. 10. 19:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Domborítsd a hátad, amennyire csak tudod. Nekem is szar közben a derekam.
2016. ápr. 10. 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:

nem feszíted a a tested-elsősorban a farizmot-közben.

úgy meg akkor az nem plank.

a teljesen szabályos plank közben egész test feszülés van.

van aki levegő vétel nélkül csinálja az 1 percet hogy maximális maradjon a feszülés.

2016. ápr. 10. 22:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy gerincferdülésem van, de az nyaki gerinc részen, ezért nem gondolom, hogy a derekamhoz köze lenne, és gyengének nem mondanám magam, mert kondizok és a velem egy "súlycsoportban" lévők, majd meghalnak attól, ami nekem nem vészes... Illetve a derekam nem úgy fáj,mint pl egy jól eső edzés után akármim, hanem mint ami tényleg kettétörik :/ És eddig feszítettem mindenre és domborítottam, de azért még próbálkozom, köszönöm a tippeket.
2016. ápr. 11. 15:17
 6/8 anonim ***** válasza:

ha fáj ne csináld, gyenge a hátizmod.

Ha a nyakadon van gerincferdülés tuti, hogy kiterjed az egész testedre.

Remélem nem mell bicepsz kondis vagy.

2016. ápr. 11. 20:48
 7/8 Anyád Gibbonja :D ***** válasza:

Az, hogy domborítsd a hátad hülyeség.

Valószínűnek tartom, hogy a terembe nem edzel annyira a gerinc mellett futó izmokra, illetve a mélyebb hátizmokra. Ez esetben ez sokkal gyengébb, mint a többi, emiatt fáj. Nekem is ilyen volt, 1 hónap gyógytorna (azt hiszed, hogy semmi, közbe k***a kemény) meg úszás és jó lett.

2016. ápr. 11. 20:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Magyarázd el, hogy a hátizom hogy kapcsolódik be a hídtartásba.
2016. ápr. 11. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!