Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak szerintem fertőződött...

Csak szerintem fertőződött meg a "testépítő életforma"?

Figyelt kérdés
Az oka, hogy el kezdtem edzeni egyfelől puszta bizonyítási vágy volt magam felé, hogy többre is képes vagyok másfelől volt két barátom akik már egy ideje edzettek és mindig csodáltam a fizikumukat meg a kitartásukat. Így hát elkezdtem velük járni én is. Egyből megfogott ez az életstílus, rengeteg új embert ismertem meg (főleg a teremből) de ami a leginkább tetszett, hogy ott nem voltak ezek a dísz magamutogató kis senkik akiknek haj helyett ecset van a fején és az a legfontosabb, hogy mennyibe került a ruha ami épp rajta van. Sajnos mára azt tapasztalom, hogy kiveszett a férfiasság a termekből is, beszivárgott oda a nemkívánatos csürhe. Már ott is azt kell hallgatnom, hogy-hogyan csapták szét magukat hétvégén, edzőtermi etikettekkel abszolút nincsenek tisztában, tiszteletlenek, alázat 0. Járkálnak a kis ecsetek föl-alá, természetesen a legmárkásabb, legtrendibb edzőcuccokban, fogalmuk nincs az egészről de edzés előtt az öltözőben ott a kokakóla a kezében. A férfiak meg közben eltűntek és sajnos ez az edzésmunkámra is hatással van. Már nem szívesen járok le és őszintén elgondolkoztam, hogy abbahagyom az egészet. Sosem szerettem a korosztályomat mert értelmes dolgokról már nem is lehet beszélni és pont ezek elől menekültem a terembe. Lehet bennem a hiba, én vagyok a magamnak való de sajnos nem vagyok hajlandó beállni a sorba.
2016. márc. 29. 22:56
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
80%
Koltozz el Budapestrol.
2016. márc. 29. 22:58
 2/35 Kisboltos ***** válasza:
94%
Képtelen vagy les*arni őket, ez a baj. Vagy keresni kell másik termet. Hidd el, vannak még olyan helyek, ahová csak azok járnak, akik igazán edzeni akarnak.
2016. márc. 29. 22:59
 3/35 anonim ***** válasza:
94%
Nem kell beállni a sorba, helyes, hogy lenézed ezeket a férgeket, de ha ezért képes, vagy abbahagyni az edzést, akkor nem elég fontod neked ez az egész és nem neked való. Ezért is edzek egy csöves terembe, mert ott nem ez megy, amúgy meg le kell szarni a külvilágot csak a súlyok vannak és te. ennyi.
2016. márc. 29. 23:00
 4/35 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, én a Tempelfit-be járok ami köztudottan egy melegbarát konditerem, de hónapok óta nem láttam ecsetet fejmagasságban és az etikettet is mindenki betartja. Még a telefont se látom senki kezében edzés alatt.

Válts termet vagy tanulj meg szarni rá.

2016. márc. 29. 23:03
 5/35 anonim ***** válasza:
Csak az problema amit te magad annak tartasz.
2016. márc. 29. 23:08
 6/35 anonim ***** válasza:

Szerintem ez terem függő,mert ahova én járok ott pl kevés a "divatozók" aránya, és a profik ki is nézik őket..válts termet ha nagyon zavar a mostani légkör.. mondjuk azt nem értem,hogy miért foglalkozol másokkal, én pl edzés közben csak a súlyokra tudok koncentrálni..de ez is csak saját példa, mert szerintem már a legtöbb helyen megjelentek azok akik nem veszik komolyan az edzèst,csak ott élik a tàrsasági életüket..az ő dolguk,de téged ez ne érdekeljen..csak magaddal foglalkozz, csináld a dolgod, aztán majd nézd meg az eredményt :)

Amúgy ezen a kokakóla edzés előtt dolgon kèsz vagyok XD

2016. márc. 29. 23:09
 7/35 anonim ***** válasza:
Le kell szarni a férgeket, magad miatt edzel, nem haverkodni jársz oda.
2016. márc. 29. 23:13
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
Hardcore terembe járj, én most váltok. Erősemberek közé .D
2016. márc. 29. 23:20
 9/35 anonim ***** válasza:
Nekem is elegem van. Múlt héten egy 70 kilós fogyatékos a 4. ismétlésnél odaugrott mögém és le akarta húzni a súlyt rólam amikor 9-et nyomtam bele.
2016. márc. 29. 23:21
 10/35 anonim ***** válasza:
94%
Kifizették a bérletet ugyan úgy mint te, nem mindegy neked, hogy más mit csinál? Foglalkozz a saját dolgoddal és ezt ne csak a konditeremben csináld, hanem mindenhol. Nagyon megkönnyíti az ember életét.
2016. márc. 29. 23:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!