Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak szerintem fertőződött...

Csak szerintem fertőződött meg a "testépítő életforma"?

Figyelt kérdés
Az oka, hogy el kezdtem edzeni egyfelől puszta bizonyítási vágy volt magam felé, hogy többre is képes vagyok másfelől volt két barátom akik már egy ideje edzettek és mindig csodáltam a fizikumukat meg a kitartásukat. Így hát elkezdtem velük járni én is. Egyből megfogott ez az életstílus, rengeteg új embert ismertem meg (főleg a teremből) de ami a leginkább tetszett, hogy ott nem voltak ezek a dísz magamutogató kis senkik akiknek haj helyett ecset van a fején és az a legfontosabb, hogy mennyibe került a ruha ami épp rajta van. Sajnos mára azt tapasztalom, hogy kiveszett a férfiasság a termekből is, beszivárgott oda a nemkívánatos csürhe. Már ott is azt kell hallgatnom, hogy-hogyan csapták szét magukat hétvégén, edzőtermi etikettekkel abszolút nincsenek tisztában, tiszteletlenek, alázat 0. Járkálnak a kis ecsetek föl-alá, természetesen a legmárkásabb, legtrendibb edzőcuccokban, fogalmuk nincs az egészről de edzés előtt az öltözőben ott a kokakóla a kezében. A férfiak meg közben eltűntek és sajnos ez az edzésmunkámra is hatással van. Már nem szívesen járok le és őszintén elgondolkoztam, hogy abbahagyom az egészet. Sosem szerettem a korosztályomat mert értelmes dolgokról már nem is lehet beszélni és pont ezek elől menekültem a terembe. Lehet bennem a hiba, én vagyok a magamnak való de sajnos nem vagyok hajlandó beállni a sorba.
2016. márc. 29. 22:56
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Béka, hova fogsz járni? persze ha publikus
2016. márc. 29. 23:50
 12/35 A kérdező kommentje:

Nem Budapesten élek.

Sajnos ez a rossz természetemhez tartozik, hogy hajlamos vagyok többet foglalkozni olyan dolgokkal amikkel nem kéne (lásd mások). A dühitő a dologban,hogy ez is egy "ócska" terem volt szinte csak vasak voltak és ezzel egyenes arányosságban férfiak. Jött az új tulajdonos,új gépek és sajnos új "emberek". A településen ahol edzek még 2 másik terem van az 'enyémen kívül és onnan szivárgott át a csürhe. Szóval átmenni sem tudok máshova mert ott ugyan ez a helyzet. Suli után van idom sajnos edzeni de ez a legkritikusabb része mert ilyenkor jönnek az értelmes kortársaim is. Nagy öröm mikor néha napján megtehetem, hogy este megyek mert ilyenkor szinte csak felnőttek vannak :)

2016. márc. 30. 00:01
 13/35 A kérdező kommentje:
4-es a telefon témát már inkább nem is említem mert csak elsírnám magam.
2016. márc. 30. 00:04
 14/35 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled ,habár a terembe ahova én járok jó arcok járnak edzeni, de az utcán meg mindehol egyre tobb az ilyen ecsetfeju gyokér és ami gond,hogy ez a trendi...
2016. márc. 30. 00:31
 15/35 anonim ***** válasza:
Én gyűjtöm az aranyköpéseiket, ezért nem zavarnak :)
2016. márc. 30. 07:24
 16/35 anonim ***** válasza:
Minden tavasszal ez van...
2016. márc. 30. 07:43
 17/35 anonim ***** válasza:
Sosem értettem miért érdekel valakit a másik haja. Ennyi erővel a komoly testépítők között sok a kopasz, akkor az is divat? Minden kornak megvan a maga stílusa, régen meg annyi férfinak volt hosszú haja, mint amennyinek most "ecset". Mert akkor az volt a divat.
2016. márc. 30. 09:53
 18/35 anonim ***** válasza:
Én azt sem vágom, minek kell megideologizálni a testépítést. Súlyokat emelgetsz azért, hogy nőjön az izomtömeged és csók. Mást meg biztos a te hozzáállásod/hajad/magasságod/bőrszíned/hangod/látványod/valagad zavar.
2016. márc. 30. 10:15
 19/35 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem mindenkinek ennyit jelent csak az edzés. Ezt bármire elmondhatod, hogy nem kell ideologiát, vagy filozófiát építeni mögé, de szerintem meg ami fontos számodra, amögé igen is kell. Mond egy boxolónak akinek ez az élete, hogy miért épít mögé ideológiát hiszen csak emberik püfölik egymást, amíg az egyik össze nem esik, vagy millió példát tudnék még mondani. Neked csak ennyit jelent, nekem meg nem.
2016. márc. 30. 11:33
 20/35 anonim ***** válasza:
Szerintem nem úgy értette, hogy nem kell elhivatottsággal rendelkezned, hanem, hogy semmit nem jelent testépítés szempontjából, hogy kopasz, cigány, raszta, vagy ecset fejű vagy... Ahová most én járok, egyedül vagyok fehér ember... Megtehetnék, hogy kinéznek, de szerencsére eszükbe sem jut... De köztük is van a swag től kezdve az ecsetfejű disznegróig minden... Sőt köztük is van, aki grammozgatja a fehérjéjét edzés után, meg olyab is akinek fingja nincs az egészről...
2016. márc. 30. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!