Ma voltam először le és csak szerintem gáz?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok 57 kiló első napom volt lent a kondiban és 30 kiló ment ki fekpadon 20kiló rúd+2x5kg tárcsa.Eléggé szégyelltem magam mert abból is kb 10-15 ha kiment...A tesóm aki 2 hónapja jár 65kilóval szériázott...a barátom 70kilósan 115 kilót nyomott ki...Elég gyengén teljesítettem kb 1 éve nem foglalkozok semmi sporttal most kezdtem bele a kondizásba mennyi idő alatt tudnék nagyobb súlyt is kinyomni? Állva bicepsz is 15 kiló ment ki franciarúddal én is meglepődtem eléggé...Ötletek vagy tippek hogy kicsit felgyorsítani a "fejlődést" ?2016. febr. 9. 00:15
1/15 anonim válasza:
Ajanlanek egy jo tomegnovelo etrendet, hamar erezned tole a valtozast. ;) Nekem miota belottem +40kg jott fekvenyomasban.
2/15 A kérdező kommentje:
A tömegnövelőmet a barátom már összerakta aki személyi edző de elküldheted üzenetbe ha gondolod :).
2016. febr. 9. 00:19
3/15 A kérdező kommentje:
Tömegnövelő étrendem*!
2016. febr. 9. 00:19
4/15 anonim válasza:
Egyszer voltál konditeremben,de már mázsákat akarsz emelni és tömegnövelőt szedni?
Türelem!
Először ismerkedj meg az alapokkal és edz kitartóan.
Ha személyi edződ van,akkor gondolom edzésterved is.
Csináld rendesen,szabályosan a gyakorlatokat.Senki sem 100 kilóval kezd fekvenyomni sem.
Mindig magadhoz nézd a fejlődést!Ne másokhoz.És meg lesz az eredménye.
F40+
6/15 A kérdező kommentje:
Jóó sorry a helyesírásért már 1 óra :DD egyébként köszönöm a tanácsod és igazad van csak magamra figyelek és köszönöm a biztatást és a tömegnövelővel még kicsit várok még az alapokat elsajátítom.
2016. febr. 9. 01:13
7/15 anonim válasza:
Bocs!Elnéztem amit írtál.
A tömegnövelő étrenddel nincs semmi gond.
Én tömegnövelő szert értettem elsőre.Én is fáradok :)
Az étrendet kövesd ahogy ajánlották.A fejlődés érdekében legalább olyan fontos,mint az edzés.
Utána mehet a tömegnövelő protein is majd.
4-es
8/15 anonim válasza:
Nekem a rúddal is gondjaim voltak az elején, de engem egyáltalán nem érdekelt más emberek véleménye, sokszor ki cikiztek meg viccelődtek, de ez adott erőt :) De az első 8 hétben ne várj drasztikus fejlődést a 3.4.-hónapban már becsesebb súlyokkal fogsz tudni edzeni, de majd később rájössz, hogy nem a súly a lényeg ;)
9/15 Cortez70 válasza:
Nem gáz. A legtöbb kezdő 30-40 kg között kezdi fekvenyomásban.
10/15 anonim válasza:
Az a gáz, mikor valaki első edzésen lesérül, mert dupla akkora súlyt akar használni, mint amit elbír, ez nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!