Ha lefestek Trináttal egy ajtót akkor mennyi idő múlva lehet újra átfesteni? Milyen hengerrel jó? Először szivacshengerrel csináltam de csúnya lett, a boltban adtak egy szálas szerintem műanyag szálú hengert hogy az jobb.
Figyelt kérdés
2015. márc. 9. 14:31
1/13 anonim válasza:
A dobozán rajta van,de kb.12 óra.
2/13 A kérdező kommentje:
A dobozon nincs rajta, csak a száradási meg a használatbavételi idő, az hogy mikor lehet átfesteni az nincs de a neten se találok rá utalást.
2015. márc. 9. 14:45
3/13 anonim válasza:
Annyira kell száraznak lennie,hogy lehessen csiszolni a felületet.Friss festékre rákensz fel fogja kapni az alsó réteget.
4/13 A kérdező kommentje:
Ja, értem tehát akkor az új réteg előtt az első festést is meg kell csiszolni... És az a műszálas henger jó erre a célra?
2015. márc. 9. 15:07
5/13 A kérdező kommentje:
A szivacshengerrel bőrös lett. Vagy higítani kéne?
2015. márc. 9. 15:21
6/13 anonim válasza:
Csiszolni persze,mert amúgy "megcsúszik"a másik réteg.
Hígítás is rá van írva.Hengeres festésnél kell némi érzék
mert ha kevés az anyag és többször görgeted vissza felszedi.Ha sok akkor meg nem forog a henger csak csúszkál a felületen.
7/13 A kérdező kommentje:
Az van ráírva hogy nem kell higítani. A műszálas henger tényleg jobb mint a szivacs ehhez a festéshez? Nyomtam a zöld kezet
2015. márc. 9. 15:33
8/13 A kérdező kommentje:
Vagy jobban járnék a szórósprayvel?
2015. márc. 9. 15:34
9/13 anonim válasza:
Szivacsot inkább lakkozáshoz.Nem tudod esetleg egy fa lécen
vagy hasonlón kipróbálni?
10/13 A kérdező kommentje:
Nagyon nincs próbafelületem, de ezek szerint a szivacshenger eleve nem való erre a célra? Csak attól félek a szálas henger durva felületet hoz létre.
2015. márc. 9. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!