Ma voltam először le és csak szerintem gáz?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok 57 kiló első napom volt lent a kondiban és 30 kiló ment ki fekpadon 20kiló rúd+2x5kg tárcsa.Eléggé szégyelltem magam mert abból is kb 10-15 ha kiment...A tesóm aki 2 hónapja jár 65kilóval szériázott...a barátom 70kilósan 115 kilót nyomott ki...Elég gyengén teljesítettem kb 1 éve nem foglalkozok semmi sporttal most kezdtem bele a kondizásba mennyi idő alatt tudnék nagyobb súlyt is kinyomni? Állva bicepsz is 15 kiló ment ki franciarúddal én is meglepődtem eléggé...Ötletek vagy tippek hogy kicsit felgyorsítani a "fejlődést" ?2016. febr. 9. 00:15
11/15 anonim válasza:
Nem kell felgyorsitani a fejlodest, hacsak nem orvoshoz szeretnel jarkalni.
12/15 anonim válasza:
Hova sietsz 17 évesen? :D
Az első edzésem 8 darab fekvőtámaszból állt és majdnem megfulladtam, olyan légszomjam lett. :D
Azóta eltelt jópár év és 100 kg a széria, megállítva a mellkasomon, szép kényelmesen. Egy pár év múlva úgysem a súly lesz a lényeg, hanem az, hogy fejben hogy állsz.
13/15 anonim válasza:
Dehogy gáz... Sokakat nem érdekli hogy mennyit nyomsz. Én is így nyomtam kezdésnél 5 hónap után meg már a duplájával.
14/15 anonim válasza:
Ne keseredj el. Amikor én próbáltam szintén nekem is 30 ment ki. Aztán fekvőtámaszozással meg egyéb gyakorlatokkal felmentem itthon 50 kilóra fekvenyomásban. Akkor nyomtam ebbe a súlyba 5-öt, a hatodik rajtam maradt. :)
Amikor elmentem kondiba, akkor újból kezdtem üres rúddal, azóta pedig megerősödtem, nem is kicsit. Csináld rendesen és lesz eredmény.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg biztatást és hogy mindenki ennyire lelkesen válaszoltatok,megfogadom a tanácsaitok és szép lassan haladok ma elég sok segítséget kaptam lent helytelen volt a fekvenyomás tegnap nem volt bent az a barátom és ma hogy megtanította helyesen 45 kiment :).Lassan de haladok és remélem hogy úgy lesz ahogy mondjátok.
2016. febr. 9. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!