A fegyencedzést hónapok óta csinálom és eddig nem fejlődtem semmit. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Régen kondiztam, és nagyon rövid idő alatt éreztem hogy kezdek egyre erősebb lenni. Csak mivel nem volt pénzem abba kellett hagynom a kondizást. És nagyon rövid idő alatt visszafejlődtem. Rá 2 évre megtaláltam a fegyencedzést. Már Szeptember óta csinálom, de semmi eredmény. Mindig ugyanazoknál a lépéseknél tartok, egy nagyon kevéske állóképességet kaptam csak. Pedig mikor kondiztam akkor is ugyanazt ettem, ugyanannyit aludtam.2016. márc. 25. 18:56
1/3 anonim válasza:
Növeld a terhelést. Csinálj több ismétlést, s ha eléred a kijelölt célt, akkor lépj feljebb. Egyébkét a Fegyencedzés nem a legjobb, olvasd el a Building the gymnastic body c. könyvet meg nézz rá az ICF 5x5 edzésre. Súlyzós edzés, de saját súllyal is alkalmazhatod. Egyébként saját súllyal a két legjobb gyakorlat a tolódzkodás és a húzódzkodás és tegyél magadra hátizsákot, bele tégla vagy könyvek nehezítésképp, ha súly nélkül már megy 3-4X10
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ezt fogom tenni.
2016. márc. 25. 19:02
3/3 anonim válasza:
Ja növeld a terhelést, havonta 7-9 nap pihenőt beiktathatsz, hogy az izmaid kicsit elszokjanak a terheléstől, így talán tudsz nőni egy kicsit. Egyszer megér egy próbát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!