Ha heti 2x-3x csinálok fegyencedzést kifulladásig akkor lehet izom növekedést elérni? (Teljes testes edzések)
Figyelt kérdés
2015. dec. 13. 18:48
1/4 Cortez70 válasza:
Lehet persze, de az étkezésen is múlik.
2/4 anonim válasza:
Étkezésen nagyon nem múlik ha keményen edzessz. Én csak vacsibol egy szendvicset csökkentettem és ebédből pár falatot. És igy is jól haladok. Elobb fogod magadon érezni mint latni
3/4 Cortez70 válasza:
Vicces vagy kisgyerek. Majd rájössz, hogy milyen fontos a kaja. Tápanyag nélkül szerinted, hogy lesz izom, mitől növekszik? Megnézném, hogy nézel ki!
4/4 Cortez70 válasza:
14 évesen nekem beugatsz kiscsávó? 30 éve edzem, több, mint kétszer annyi ideje, mint amennyi éves vagy pubi. Élőben rám sem mernél nézni, de a neten ugye nagy az arc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!