Lány vagyok, és a combomat szeretném vastagítani. Egy év alatt milyen eredményeket lehet elérni?
19/L vagyok, és elég vékony. Szeretnék kicsit vastagabb, izmosabb lenni, főleg comb tájékon. Ha betartok mindent, amit egy személyi edző kér, akkor 1 év alatt lehet látható változásra számítani?
Ehhez kapcsolódóan, a neten találtam ezeket a képeket, 8 és fél hónap telt el a két feltöltés között. Ez tényleg reális lehet? Elég elképesztőnek tűnik.
Egy csajnak nem kell ilyen kb nekem van ilyen ugyhogy valoszinüleg kokszolt
Olvasd el a sárga kapszulát
A képen lévő akár srác is lehet mert melle sincs!
Gyalogolj mindennap! Fuss napi félórát, és táplálkozz rendesen!
A gyaloglástól meg a futástól az életben nem fog vastagodni a combja, sőt..
A kérdésedre válaszolva, ha rendesen edzel és betarrod a kajád 8 hónap alatt bőven tudsz vastagodni a combodon.
Még az 1. képen azt mondom, ok (de még ez is kissé túl izmos) még a szép kategória. De a 2. képen, azt ne...nekem nagyon nem tetszik.
Bár te tudod, biztos van olyan, akinek bejön. Ahogy érzed.
Annyira nem értek hozzá, de lehet azért szedett még mellé valamit...
19f
1 év alatt simán jó lesz, ha tényleg betartod, amit kell.
Amúgy ha már az ízléseknél tartunk (amit senki sem kérdezett), nekem rohadtul bejön a második képen, valami elképesztően jó alakja van, egészen kivételes. A változás gyorsaságából gondolva benne lehet a pakliban, hogy okoskodott valamit, bár brutáljó genetikája van, és azért van ott zsír is bőven.
Második képe egyértelmű kox...
A kérdezőnek:
Az a sárga kapszula tényleg ajánlott, a kajával kapcsolatos dolgokat megtudod belőle. Edző kell ha semmilyen súlyzós múltad nincs.
Valószínűleg 1 év alatt ilyen szintű változást dopping nélkül nem fogsz elérni de érdemes belefogni mert biztos, hogy látszani fog az eredmény. Hogy mennyire az több mindentől függ, röviden:
-mennyire jó a genetikád, hogy reagál a szervezeted a súlyzós edzésre. Ezen nem tudsz változtatni, csak doppinggal de nem érdemes mert több a kár mint a haszon.
-mennyire jó a táplálkozásod azaz mennyire van összhangban a céljaiddal. Az a bizonyos Sárga kapszula sokat segíthet ebben.
-az edzésed minősége és mennyisége mennyire szolgálja a célokat.
Ja, és a itt a Sárga kapszula:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!