Guggológéppel is ugyanolyan eredményeket lehet elérni, mintha smith-géppel csinálnám?
A konditeremben nincs lehetőség rúddal guggolni, és csak guggológép van, nemtudom, hogy láttatok-e már ilyet, de itt egy kép: [link]
szóval, csak ilyen van, és ezzel akár 70 kg is megy, ami rúddal nem hiszem, hogy menne, de ugyan olyan eredményeket tudok elérni ezzel is? Értem azt, hogy fejlődni fog a fenekem? Persze emellett más gyakorlatokat is csinálok, csak érdeklődöm..:D
Érdekesek a prioritások a teremben, ha ilyen van, egy guggolóállvány meg nincs:D
De természetesen fejlődhetsz. Az izom a terhelést érzi, attól nő. Nem tudja, hogy ez a terhelés most sima guggolástól, vagy ettől jött.
Fontos lehet, hogy sok izom dolgozik, miközben csak a hátadon tartod a rudat. Ezt a "funkcióját" a rúddal való guggolásnak mellőzi a Smith-gép is, mert nem kell egyensúlyoznod.
Esetleg emiatt edz kicsit többet a törzsizmokra.
(Én messze nem vagyok szakértő, de remélem tudtam segíteni.:))
javasolhatnám a serleg guggolást,szumó felhúzást 40-50 kilós kézi súlyzóval e helyett,de ha guggoló állvány nincs,akkor gondolom rendes kézi súlyzó park sincs.
de ha ezzel megy 70 kilóval,akkor lehet elég lenne a 20-30 kilós egykezes is hozzá.
a leglogikusabb az lenne ha termet váltanál.
Köszönöm:D
Termet nem akarok váltani, mivel 10percre lakok a teremtől és szeretem is:D
Szóval fittnesszterem, és nem konditerem. :D :D
Persze amúgy mehet ezzel is. Így ugyan nem dolgoznak a törzs stabilizáló izmai, de ha ez van, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!