Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzek, de nem fejlődök. Mit...

Edzek, de nem fejlődök. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy ebben a hónapban lesz 1 éve, hogy edzek folyamatosan, de semmi különbség.. az első pár hónapban jöttek fel a kilók, de azóta semmi.. Eszek, de ugyanúgy semmi. Az edzésemre gyanakszok, eddig mindig úgy csináltam, hogy: Hétfő mell/tricepsz kedd: Hát/bicepsz

szerda: pihenés, csütörök: váll, csukja , péntek: láb.

El vagyok kenődve.. amíg látom, hogy mindenki fejlődik, én ugyanott toporgok, pedig lelkiismeretesen edzek.

Az osztályomban is mindenki "nevet", hogy edzek de nem látszik semmi.

Ötleteket kérnék, illetve segítséget, hogy MILYEN gyakorlatot csináljak, vagy hogyan tovább? Már az is megfordult a fejemben, hogy szteroid, meg a többi fost magamba szúrom, de természetesen sosem szedtem ilyeneket, és nem is fogok, bármennyire keseredjek el.

17 éves vagyok, fiú.

2016. aug. 3. 13:44
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

ja mert itt volt poén?

haha

nevettem. most jó? amúgy attól hogy valaki izmos nem biztos hogy merev

https://www.youtube.com/watch?v=0xNxiLxljeQ

2016. aug. 4. 12:38
 42/44 Cortez70 ***** válasza:
Én értem a poént, de itt nem volt. Meg te kötöttéĺ belénk, nem fordítva. Képről megmondod, hogy ki a merev? Okés. Ezt elķönyvelem poénnak. :)
2016. aug. 4. 12:56
 43/44 anonim ***** válasza:
0%
Agyilag vagytok merevek!
2016. aug. 4. 12:59
 44/44 anonim ***** válasza:
miért is? vagy csak úgy?
2016. aug. 4. 13:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!