Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzek, de nem fejlődök. Mit...

Edzek, de nem fejlődök. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy ebben a hónapban lesz 1 éve, hogy edzek folyamatosan, de semmi különbség.. az első pár hónapban jöttek fel a kilók, de azóta semmi.. Eszek, de ugyanúgy semmi. Az edzésemre gyanakszok, eddig mindig úgy csináltam, hogy: Hétfő mell/tricepsz kedd: Hát/bicepsz

szerda: pihenés, csütörök: váll, csukja , péntek: láb.

El vagyok kenődve.. amíg látom, hogy mindenki fejlődik, én ugyanott toporgok, pedig lelkiismeretesen edzek.

Az osztályomban is mindenki "nevet", hogy edzek de nem látszik semmi.

Ötleteket kérnék, illetve segítséget, hogy MILYEN gyakorlatot csináljak, vagy hogyan tovább? Már az is megfordult a fejemben, hogy szteroid, meg a többi fost magamba szúrom, de természetesen sosem szedtem ilyeneket, és nem is fogok, bármennyire keseredjek el.

17 éves vagyok, fiú.

2016. aug. 3. 13:44
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
Kerlek ird le az etreded
2016. aug. 3. 13:44
 2/44 anonim ***** válasza:
56%
rossz étrend, rossz edzésterv, rossz kivitelezés.
2016. aug. 3. 13:47
 3/44 Cortez70 ***** válasza:
Étrend lesz a gond, és/vagy nem edzel rendesen nagy súllyal.
2016. aug. 3. 13:47
 4/44 Klanwarrior ***** válasza:
Zsírmentes tömegre napi 2g/ttkg fehérje, 4g/ttkg CH és 1-1,5g/ttkg zsír menjen. Ha így sem jön a tömeg, akkor menj 5g CH-ra... Nincs olyan, hogy jól kajálsz meg jól edzel és nem fejlődsz. Pláne 17 évesen nem. Maxon van a tesztoszteronod, most fejlődsz a legjobban. :)
2016. aug. 3. 13:48
 5/44 anonim válasza:
0%

A fejlődés 70%-ban az étkezésen múlik. A sárga kapszulát olvastad?

[link] nyugi ingyen van

2016. aug. 3. 13:50
 6/44 anonim ***** válasza:
73%

70% étkezés :D:D

100% edzés 100% kaja 100% pihenés

hiába fullos a kajád ha rossz az edzés, ezért helytelen a 70%

2016. aug. 3. 13:52
 7/44 likebike ***** válasza:
Én beiktatnám a teljes testes edzést 3 hónapig és emelném a kaját,főleg a ch-t.Guggolás,fekvenyomás,felhúzás,vádli állva,hasprés,mellről nyomás,bicepsz állva rúddal,tricepsznyújtás,ezek a gyakorlatok kellenek neked.
2016. aug. 3. 13:55
 8/44 anonim válasza:
Úgy értem a 70 százalékot, hogy sokkal többet kell foglalkozni a helyes táplálkozással, mint az edzéssel. Persze ettől még ehetsz akármit attól nem leszel izmos, edzeni is kell.
2016. aug. 3. 13:55
 9/44 anonim ***** válasza:
0%
ez orbitális nagy baromság. ha passzol a makród akkor a kaja pipa, mindegy hogy miből rakod össze, edzés terén viszont pár gramm izomért vért kell izzadni, és a lehető legjobban kell edzeni.
2016. aug. 3. 13:57
 10/44 anonim ***** válasza:
0%
( nyilván ha 3 hónapja edzel akkor bárhogy bohóckodsz fejlődni fogsz, de 2-3 év után minden edzésen meg kell halni :D )
2016. aug. 3. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!